kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Erkekler internetteki cinsel içerikli sitelere neden girer?

Evli erkeklerin eşleriyle sık sık sevişmek yerine 'sanal aleme' dalıp oradaki çıplak kadınları hayal etmesi, Oscar Wilde'ın şu sözünü hatırlatıyor: Kişinin gerçek yaşamı, genellikle yaşamadığıdır.
12 yıllık evliyim. Bu zaman içinde kocama bir şeyler oldu. Yüzüme bakmıyor, bana dokunmuyor. Kafamda da şöyle bir soru oluştu: "Bir erkek, yatakta onu bekleyen istekli bir kadın dururken neden internetteki çıplak kadınları izleyerek zaman geçiriyor?" (Deren Y.)
Bir kere şu gerçeği aklınızın bir kenarına yazın. Erkekler hiçbir zaman seksten vazgeçmez. Vazgeçemedikleri gibi de sekse olan ilgileri azalmaz. O zaman da karşımıza çoğu kadının sormuş olduğu şu soru çıkıyor: "Öyleyse evli erkekler zamanla sevişmekten neden vazgeçiyor?" Bana göre evli erkekler sevişmekten vazgeçmiyorlar. Onların vazgeçtikleri ve ilgilerini kaybettikleri şey çoğu zaman 'evdeki kadın!'

EŞLER SORUNLARINI KONUŞMALI
Evli erkeklerin eşleriyle sık sık sevişmek yerine 'sanal aleme' dalıp oradaki çıplak kadınları hayal etmeleri, Oscar Wilde'ın şu sözünü hatırlatıyor bana: "Kişinin gerçek yaşamı genellikle yaşamadığıdır!" Karı-koca ilişkilerinde erkeklerin evdeki kadından uzaklaşıp sanal alemde çıplak kadınlarla flört etmelerinin nedenlerini, 'Artık Canı Çekmiyor' adlı kitap için görüş belirten erkekler bakın nasıl açıklıyor. Cinsel yönden eşlerini kesinlikle çekici bulmuyorlar. Eşlerini cinsel yönden çekici bulmadıkları gibi de fiziksel yönden de çekici bulmuyorlar. Eşlerinin çok kilo aldıklarından da yakınan erkekler eşlerine karşı seksüel ilgilerini de tamamen kaybettiklerini söyleyip, kendilerini internetteki porno sitelerine girerek tatmin etmeye çalışıyorlar. Durum böyle olunca da yatakta erkeği istekli bir şekilde bekleyen kadın sabaha kadar boş yere bekliyor. Peki, çiftler arasındaki bu kötü gidişatın bir son noktası var mı? Elbette var! Eşler sorunlarını saygı çerçevesinde nasıl dile getireceklerini ve birbirlerini gerçek anlamda nasıl dinleyeceklerini öğrenmeliler bence.