kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

'Saçma sapan' sorulara palavra cevaplar verilir!

Kadınların iki çift güzel söz duymak isteği yüzünden pek çok erkek resmen palavracı oldu. Saçma sapan sorulara acele ile verilen yanıtlar, doğal olarak aynı oranda saçma sapan bir hale dönüştü!.
Karım yüzünden palavracı bir erkek olup çıktım. Hiç durmadan bana saçma sapan sorular sorup duruyor. Benden de ciddi ciddi bu soruların cevabını istiyor. Bazen düşünmüyor değilim. Karım bu saçma sapan soruları sorarak acaba ne elde etmeye çalışıyor? (Arif S.)

Bazen ben de düşünmüyor değilim. Bazı kadınların 'saçma sapan soruları!' olmasaydı, erkekler 'palavracı!' olur muydu? Öyle kadınlar tanıyorum ki, sırf iki çift güzel söz için palabıyıklı adamları palavracı yaptılar. Bu kadınların saçma sapan sorularına karşılık palavracı erkekler ise, şöyle cevap verir oldular:

* BİR: Kadın erkeğe soruyor: "Şu anda ne düşünüyorsun?" Erkek cevap veriyor: "Vallahi seni!"

* İKİ: Kadın erkeğe soruyor: "Beni güzel buluyor musun?" Erkek cevap veriyor: "Ekmek çarpsın ki güzelsin!"

* ÜÇ: Kadın erkeğe soruyor: "Beni seviyor musun?" Erkek cevap veriyor: "O ne biçim bir söz? Sen benim biricik aşkımsın!"

* DÖRT: Kadın erkeğe soruyor: "Benden önce başka birine aşık oldun mu?" Erkek cevap veriyor: "Bir tek seni sevdim!"

* BEŞ: Kadın erkeğe soruyor: "Beni şişman buluyor musun?" Erkek cevap veriyor: "Vallahi Angelina Jolie gibisin!"

* ALTI: Kadın erkeğe soruyor: "Senin için aşk mı, yoksa seks mi önemli?" Erkek cevap veriyor: "Benim için seks aşktan sonra gelir!"

* YEDİ: Kadın erkeğe soruyor: "Beni eski sevgililerinden daha mı fazla seviyorsun?" Erkek cevap veriyor: "Onlar senin tırnağın bile olamaz!"

* SEKİZ: Kadın erkeğe soruyor: "Benden başka bir kadına bakıyor musun?" Erkek cevap veriyor: "Şayet bakıyorsam iki gözüm kör olsun!"

* DOKUZ: Kadın erkeğe soruyor: "Bende sevdiğin 3 özellik nedir?" Bu sefer ezberi bozulan erkek cevap veriyor: "Hııı!"