kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Erkekler hanımefendi mi yoksa ateşli kadın mı ister?

Bazı erkekler cazibeli bazıları da 'hanım hanımcık' kadınlardan hoşlanır. 'Beyefendi' olarak tanımlanan zararsızlar ise dışarıda hanımefendi, evinde ateşli kadın sever!.
Erkekler nasıl bir kadın istediklerini kesinlikle bilmiyor. İlişkilerimde bazen hanımefendi gibi davranıyorum, beni ağırbaşlı bir kadın olmakla suçluyorlar. Ateşli bir kadın gibi davranıyorum, bu sefer de bana güven duymuyorlar. Bu adamlar nasıl bir kadın istiyor? (Nur B.)

Siz de şu gerçeği kabul edin ki; her bir adımınızda, bir hanımefendi olduğunuzu onlara yeterince gösterememişsiniz bence. Neden mi? Nedeni şu: "Erkeklerin aşk gözlerinin kör olduğuna inanmışsınız bunca zamandır." Bu yanlış bilgiyle de onların 'görme duyusunu!' hiçe sayıp, 'dokunma duyusunun!' vanasını açmışsınız. Halbuki doğru bir zamanlamayla şunu yapabilirdiniz: "Bir beyefendiyi kendinizin üzerine ansızın saldırtmayarak işe koyulabilirdiniz."

İKİ TİP ERKEK VARDIR
Peki ama nasıl? İlk önce erkekleri tanımak gerekiyor. Bu noktada iki tip erkek karşınıza çıkıyor. Birinci tip erkekler, 'hanım hanımcık' kadınlardan hoşlanmazlar. Onlar, 'cazibeli!' kadınlardan hoşlanırlar. Cazibeden de kastım şu: "Sevgili dediğin kadın seninle sevişecek kardeşim!" O tiplere göre; 'vermeyen!' kadın, gereksiz kadındır. İkinci tip erkeklere gelince- Onların birinci tip erkeklerden farkı şu: Zararsız erkeklerdir! Peki öyleyse, ne demek zararsız erkek? Her bir adımda, bir beyefendi olduğunu gösteren erkeklerdir. Onlar; dışarıda hanımefendi, evde ise ateşli kadın isterler. Gerçek anlamda aşık oldukları kadına karşı dokunma duyularını değil, görme duyularını devreye sokarlar. Sizden de aynı şeyi isterler. Bu tiplere karşı ilk başlarda ateşli bir duruş sergilediğinizde, arkalarına bile bakmadan kaçarlar. Güvenebilecekleri başka bir kadının arayışına girerler. Kıssadan hisse diyeceğim şudur; Erkekler çakaldır! Nasıl bir kadın istediklerini gayet iyi bilirler. Önemli olan şey sizin bu iki tip erkekten hangisiyle karşılaşmış olmanızdır.