kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Canı neden çekmiyor?

Bazen 'azgın teke!' adamları kıskanmıyor değilim. Neden mi? Çünkü onların kadınlara karşı olan 'tutku!'ları, ne yazık ki genç evli adamlarda yok. Bazen de azgın teke adamlara acımıyor değilim. Neden mi? Çünkü onlarda kadınlara karşı 'tutku!' var ama 'tık!' yok. O zaman da hayatın tuhaflığına dair şu düşünce aklıma geliyor: "Genç erkekler eşleriyle sevişmek istemiyor, çünkü onları canları çekmiyor. Yaşlı erkeklerse kadınlarla sevişmek istiyor, fakat onlar da bu işi beceremiyor!" Ben, bu düşüncemden yola çıkarak diyorum ki; keşke yaşça daha genç bu evli erkekler, yaşlıların bu acınası durumunu bilip kendilerine ders çıkarsalardı. Keşke yaşlılar da, gençler gibi bu işi yapabilecek kuvveti ve kudreti kendilerinde bulabilselerdi. Ama gelin görün ki bu hayatta 'keşke!'lere yer yok. Yaşlı bir erkeğin 'keşke!'si olabilir ama genç bir erkeğin 'keşke!'si asla olamaz. Çünkü yaşlı bir erkeğin yüzü geçmiş güzel günlere bakar, oysaki genç bir erkeğin yüzü gelecekteki güzel günlere!

SEN MIŞIL MIŞIL UYU!
Şimdi bana diyebilirsiniz ki, "Allah aşkına ne anlatmaya çalışıyorsun?" Şunu: Birkaç gün önce elime bir kitap geçti. Kitap, Artemis Yayınevi'nden çıkmış. Kitabın yazarı, Bob ve Susan Berkowitz çifti. Kitabın adı ise biraz enteresan; 'Artık Canı Çekmiyor' Kitap, genç erkeklerin neden karılarıyla sevişmekten 'köşe bucak!' kaçtıklarını anlatıyor. Gerçekten de günümüz erkekleri seksten uzak bir evlilik yaşamayı tercih edip, o koca kıçlarını yatakta kadına dönüp mışıl mışıl uyuyorlar!

HER GECE ÜÇ POSTA
Peki, her fırsatta kadını yatağa atıp sevişmek isteyen bekar erkekler evlendikten sonra neden yatakta sevişmek için bekleyen kadına 'hayır' diyor? Bu soruya cevap vermeden önce şunu belirtmek isterim ki; "Ey kadınlar! Seksten uzak bir evlilik yaşıyorsanız yalnız değilsiniz! Sizin durumunuzda olan milyonlarca evli kadın var. Hatta bazı kadınların 'kocam her gece üç posta atıyor!' sözüne de kesinlikle itibar etmeyin. Ne de olsa herkesin fazlasıyla seks yaptığını bize düşündürten yalancı bir toplumumuz var." Şimdi, az önce sormuş olduğum sorunun cevabını madde madde yazarsak;
BİR: Cinsel yönden heyecanını kaybeden evli erkekler artık 'aseksüel!' oldu.
İKİ: Evli erkek, fiziksel yönden karısını çekici bulmuyor. Kadının aldığı aşırı kilolar altında kendilerini 'ezilmiş!' hissediyorlar!
ÜÇ: Fikir çatışması zamanla 'seks düşmanlığına!' dönüşüyor.