kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
PİŞMANLIK NEDENİ Genel Kurul’da Kamer Genç’e saldırırken görüntülenen milletvekili Zeyid Aslan, Genç için değil bu görüntüler için üzgün.

'Hakaret edersen, bunun dayak yeme karşılığı var'

Hülya KARABAĞLI
Genç'e saldırırken görüntülenen Aslan, "Sürekli hakaret ediyorsan bunun dayak yeme karşılığı vardır" dedi..
Meclis Genel Kurulu'nda çıkan kavgada, Tunceli bağımsız milletvekili Kamer Genç'in üzerine yürüyen AK Parti Tokat milletvekili Zeyid Aslan, "Hiç kimse; kendinde sürekli hakaret etme hakkı bulamaz. Buluyorsa, bunun da dayak yeme karşılığı vardır" dedi. Meclis arşivlerinde "kavgalı" oturumlarla ilgili bir tarama yaptığını söyleyen Aslan, "Meclis'te bir milletvekili ölmüş. O kadar kavga niye yaşanmış?" derken hakaretin nasıl bir öfke seline dönüştüğüne dikkat çekti. Aslan, Kamer Genç'in sözlerinin hakaret dolu olduğunu belirterek, "Böyle bir siyasetçi dünyanın neresinde var? Sürekli hakaret ediyor. Kışkırtıyor. Tahrik ediyor" dedi. Aslan, "Genç için değil, böyle bir adamla muhatap olduğum ve Genel Kurul'da böyle bir görüntüye sebebiyet verdiğim için üzüldüm" diyerek, Genç'in 8 ayda Meclis'te millet adına ne yaptığını sorarken şunları söyledi:

ÇİRKİN KOMEDYEN
"Bir yasa teklifi mi vermiş? İşi gücü hakaret etmek. Yaptığına muhalefet denemez. Bazı sözlerine muhalefet milletvekilleri de gülüyor. Ama O çirkin bir komedyen."
Haberin fotoğrafları