kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Chez-bo'yu talan ettiler!

Şebnem Çapa, Chez-bo markasıyla ürettiği yeni sezon cicilerini Çukurcuma'daki mağazasında bir davetle tanıttı. Sosyetik isimler Çapa'nın yeni sezon ürünlerini adeta talan etti.
Nihayet, hayalet şehre dönen İstanbul, bu hafta biraz hareketlendi. Uzun süredir evlerine kapanan İstanbul'un elitleri, ardı ardına gerçekleşen davetler sayesinde iki insan yüzü görmeyi başarıp, sonunda sosyalleşebildiler. Bu haftanın en 'sıkı' davetlerinden biri, Şebnem Çapa'nınkiydi. Chez-bo markasıyla etnik kumaşlara modern bir form getiren Şebnem Çapa, yeni sezon cicilerini Çukurcuma'daki mağazasında gün boyu süren bir davetle tanıttı. Şebnem Hanım'ın sınırlı sayıda ürettiği cicilerinden birine sahip olmak için aylarca sıra bekleyen sosyetikler, müjdeli haberi duyar duymaz, kendilerini Çukurcuma'ya ışınladılar.

ERKEN GELEN KAPTI!
Şebnem Çapa'nın kumaşlarını Hindistan, aksesuvarlarını da Hong Kong'tan aldığı yeni sezon cicileri, resmen kapanın elinde kaldı. 150 parçadan oluşan üstler, plaj kıyafetleri, tunikler ve eteklerin neredeyse tamamı satıldı. Uyanıklık edip, erken gidenler üçer-beşer kıyafet alırken, geç kalanlar elleri boş döndü. Artık bir dahaki üretime kadar beklemek zorunda kalacaklar!!!