kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BABA BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ Cesetlere yapılan incelemede baba Necmi Işık'ın boğularak, küçük Aygah'ın ise başına bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Baba-oğul öldü anne gözaltında

Çatalca'da evlerinin önünden kaybolan Necmi Işık ve 12 yaşındaki oğlu Aygah'ın cesetleri bulundu. Olayda şüpheli olarak anne Nihal Işık ile ailenin hayvanlarına bakan işçi gözaltına alındı..
Çatalca İnceğiz köyünde geçtiğimiz cumartesi günü Necmi Işık ile 12 yaşındaki oğlu Aygah en son evlerinin önünde görüldükten sonra ortadan kayboldu. Olayın ardından kaybolan baba-oğulu bulmak için köylüler ve jandarma ekipleri harekete geçti. Necmi Işık'ın eşi Nihal Işık, kocası ve oğlunun organ mafyası tarafından kaçırılmış olabileceğini öne sürdü. Olayla ilgili tahkikatı yürüten jandarma, Necmi Işık'ın cep telefonundan alınan son sinyalin köy civarından geldiğini belirtti, fakat telefon kapalı olduğu için yer saptanamadı.

FOSEPTİK ÇUKURUNDA
Yaklaşık 6 gündür haber alınamayan baba oğulun cesetleri dün bulundu. Köydeki çiftlikte çalışan bir işçi saat 15.00 sıralarında Işık ailesine ait evin önündeki foseptik çukuruna bakarken bakarken bir ceset gördü. Çukurdan çıkarılan cesedin 12 yaşındaki Aygah'a ait olduğu belirlendi. Jandarma ekiplerinin evin çevresinde yaptığı aramalarda baba Necmi Işık'ın cesedi de evin arkasında bulunan hayvan dışkılarının atıldığı gübrelik alanda gömülü olarak bulundu. Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak Necmi Işık'ın eşi Nihal Işık ile ailenin hayvanlarına bakan işçiyi gözaltına alındı. Bu arada, baba oğulun kaybolmasının ardından Çatalca Jandarma ekiplerinin foseptik çukuru civarında arama yaptığı belirtildi. Daha önce su dolu olan çukurdaki suyun çekilmiş olduğu görüldü. Cesetlerin arama çalışmalarından sonra getirilip atılmış olabileceği belirtildi.