kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Benim için bu ziyaret ufuk açıcı oldu"

Yeni Haber
İzlenme rekorları kıran ''Lost'' adlı televizyon dizisinde ''Sawyer'' karakterini canlandıran oyuncu Josh Holloway, reklam filminde rol aldığı Magnum Double'ın basın tanıtım toplantısına katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Les Ottomans Otel'de gerçekleştirilen toplantıya basın mensuplarının yanı sıra sanatçının hayranı kadınlarırın ilgi gösterdiği görüldü.Toplantıda konuşan Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer, ''haz'' temalı ürünlerinin reklam filmlerinde rol alması için Holloway'i uygun bulduklarını belirterek, oyuncunun ''Lost'' dizisinde canlandırdığı karakterin popülerliğinin yanı sıra dünyanın en güzel 50 insanından ve en çekici 20 erkeğinden biri olduğunu söyledi.

Josh Hollaway de reklam filmi çekimleri için geldiği İstanbul'u çok beğendiğini ifade ederek, ''Boğaz manzarası mükemmel. İlk geldiğim sabah, tepeden yükselen odama giren güneş ışıkları ile uyandım. İstanbul'un çok özel bir yer olduğunu düşünüyorum'' dedi.

''Türkiye'ye gelmeden önce ülke hakkında ne düşünüyordunuz?'' şeklindeki bir soruya Holloway, ziyaretinden önce Türkiye hakkında çok fazla fikrinin olmadığını anlatarak, ''İnternete girip baktım, dedim ki 'Gerçekten güzel bir ülke'. Açıkçası insanları hakkında bir fikrim yoktu. Benim için bu ziyaret ufuk açıcı oldu. Eşimle beraber tekrar gelmek istiyorum. Herkes son derece kibar ve sıcak'' diye konuştu.

Holloway, Lost dizisinin ardından rol almak istediği başka bir dizi olup olmadığı ve hangi oyuncularla çalışmak istediğine ilişkin bir soruya karşılık, sinema filmlerinde rol almayı düşündüğünü söyledi.

Sinema filmi projelerinde beraber çalışmak istediği sinema sanatçıları arasında yönetmen Martin Scorsese, aktör Daniel Day Lewis'i sayan Holloway, Clint Eastwood ve Jack Nicholson'ı da çok beğendiğini bildirdi.

Toplantıda, sorulara esprili cevaplar veren Holloway, beraber rol almak istediği kadın oyuncular arasına ise Judi Dench ve Meryl Streep'in yanı sıra Scarlet Johnson'ı saydı.

LOST'UN FİNALİ

Holloway, ''4. sezonda Lost dizisinin finalinin izleyici tatmin edip etmeyeceği'' yönündeki bir soruyu, ''Sanırım evet. Şu anda adada işler kızışmaya başladı. Final uzun olacak. Kısa bir film gibi düşünülebilir. Ben de sonunda ne olacağını bilmiyorum, senaryoyu dönünce okuyacağım. Zor bir sezon oldu bizim için. Yazarların grevi, DVD'lerin internete dönüşmesi, sözleşmelerin eski olması gibi problemler yaşadık'' dedi.

''Bir kadın olsaydınız Lost dizisindeki Jack karakteri mi, Sawyer'i mi tercih ederdiniz'' sorusuna ise Holloway, ''Nasıl bir kadın olduğuma göre değişir. Sawyer bir hafta sonu geçirilebilecek bir adam. Ama Jack'le bir ömür boyu yaşanabilir'' cevabını verdi.

Toplantıya katılan bayanların ''yakışıklılığı'' ile ilgili yorumları karşısında ''teşekkür eden ve evli olduğunu'' hatırlatan Holloway, sevdiği müzik türleri ile ilgili soru üzerine, Folk, Rock ve Country türü müzikleri dinlediğini, Türk melodilerini sevdiğini, özellikle oryantal dansı beğendiğini söyledi.

Holloway, dün akşam katıldığı televizyon programında hediye edilen oryantal kıyafetini de eşine götüreceğini dile getirdi.

AA