kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çocuklar bizi arayıp soruyor

İLİŞKİLİ HABERLER
Çocuklar bizi arayıp soruyor
- Çocukların ilgisi nasıl?
- Merakla bekliyorlar. Çocuklar son zamanlarda bizi arayıp Avrupa Şampiyonası'yla ilgili ürünü ne zaman çıkaracağımızı soruyor. Hatta para biriktirmeye başladıklarını söylüyorlar. Pazardaki tecrübemiz açısından şunu söyleyebilirim ki, çocuklar artık Panini logolu ürünlere bakıyorlar. Biliyorlar ki bu ürünler resmi ve gerçek lisanslı ürünler. Panini kaliteli ürünler üretiyor ve Disney, Mattel, Sony, Marvel, Rainbow, UEFA, FİFA gibi en iyi bilinen lisanslar veya markaları temsil ediyor. Aynı zamanda da çocuklara albümleri tamamlayabilmeleri için yoğun destek veriyoruz.

- Bir önceki futbol ürününüz olan Şampiyonlar Ligi albümlerine ilgi nasıldı?
- 2007-2008 UEFA Şampiyonlar Ligi çıkartma albümünü tamamlamak için ofisimize binlerce çocuk form yolladı. Panini olarak biz, bu kadar sadık ve albümü bitirmek için uğraşan çocuklar için sürpriz hediyeler de veriyoruz. Çocuklar albümlerini tamamlayıp bize gönderdikleri zaman onları sürprizler bekliyor.

- Bazı çocuklar albümleri tamamlamakta zorlandıklarını söylüyor. Bu konuda çocuklara neler önerirsiniz?
- Albümü tamamlamanın en ucuz yolu, Panini çıkartmalarını biriktiren çok arkadaş edinmek. Çünkü Panini'nin amaçlarından biri zaten çocukları sosyalleştirmek. Bunu tek başınıza yapmak isterseniz, işiniz çok zor. Okulda veya başka bir sosyal çevrede mümkün olduğu kadar bu çıkartmaları biriktiren arkadaş bulup, onlarla değiş tokuş yapmak işin en hızlı ve en ucuz yolu. Ayrıca belli bir sayıya kadar (30-40 civarı) eksik kalan çıkartmalarını bizden de talep edebiliyorlar.

- Panini çıkartma albümlerinin eğlence ve sosyalleşme dışında çocuklara ne gibi faydaları var?
- Aslında bizim ürünlerimiz aile içinde de sıcak bir ortam yaratıyor. Çünkü bir çocuk bunu biriktiriyorsa, onunla beraber ailesi de takip ediyor, hatta bazen devreye büyükbabalar ya da büyükanneler de giriyor. Dolayısıyla bu ürünü hep birlikte biriktirebiliyor. Ürün hem bilgilendirme hem de koleksiyon yapma imkânı sunduğu için hepsine hitap ediyor. Aslında şunu söyleyebilirim ki, bu ürün için biraz para harcıyorlar ama bize gelen tepkiler karşılığının fazla fazla alındığı yönünde. Benim dört çocuğum var. Bu sebeple ebeveynlerin mutlu etmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Bir çocuğa verdiğiniz oyuncak hem eğlence hem eğitim hem arkadaşlık ve hem de sosyalleşme sağlıyorsa daha ne isteyebilirsiniz ki?