kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Euro 2008 çıkartmalarına ilgi büyük.

Euro 2008 heyecanı

Neslihan TUNÇ
Türk Milli Takımı da dahil Avrupa'nın en iyi 16 futbol takımının mücadele vereceği UEFA Euro 2008 için geri sayım başladı. Bu dev organizasyonun Panini tarafından hazırlanan resmi albümü yarın, çıkartmaları da hafta içi her gün SABAH'la ücretsiz verilecek. Çocukların sabırsızlıkla beklediği albümde tüm futbolcuların resimleri, bilgileri, istatistikleri ve kupaya dair her şey yer alıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Euro 2008 heyecanı
Futbolseverlerin merakla beklediği UEFA Euro 2008, 7-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yetişkinler kadar futbol tutkunu çocukları da bu turnuvanın heyecanı sarmış durumda. Çocuklar, Panini tarafından hazırlanan UEFA Euro 2008 çıkartma albümleri sayesinde, bu dev futbol organizasyonu hakkında önceden bilgi sahibi olabilecek. 110 ülkede ürünlerini piyasaya süren Panini, FIFA Dünya Kupası, UEFA Kupası gibi spor organizasyonlarının ve Winx, Örümcek Adam, Harry Potter, Prenses, National Geographic Hayvanlar Aleminin Şampiyonları gibi eğlendirici ve öğretici eserlerin çıkartma koleksiyonlarını üretiyor. Çocukların sabırsızlıkla beklediği Panini UEFA Euro 2008 resmi albümü yarın, çıkartmaları da hafta içi her gün SABAH'la beraber ücretsiz verilecek. Panini Türkiye Ofisi Genel Müdürü Herman W. Paul, Panini'nin yeni albümüyle ilgili sorularımızı yanıtladı.

- Panini'nin 2008 Avrupa Kupası için hazırladığı çıkartma albümlerinde çocukları neler bekliyor?
- Önemle belirtmeliyim ki, ürünümüz UEFA'nın resmi çıkartma albümüdür. Turnuvaya katılan 16 takım da bu albümün içinde yer alıyor. Bildiğiniz gibi Türk Milli Takımı, Dünya Kupası 2006'ya katılamamıştı. Avrupa Kupası 2008'de Türk Milli Takımı uluslararası arenaya tekrar çıkıyor. Avrupa'nın en iyi 15 takımıyla beraber mücadele edecek olması çok güzel bir şey. Kişisel olarak da Türk Milli Takımı'nın çok başarılı olmasını istiyorum. Her çocuk kendi tuttuğu takımı diğer başarılı takımlarla görmek istiyor. Bu ürüne gösterilen ilginin arkasında yatan en önemli etken bu. Ayrıca burada futbolcuları da görebilirsiniz. Bir Nihat Kahveci veya kaleci Volkan'ı Avrupa'nın diğer en iyi futbolcularıyla birlikte aynı albümde görebilmek onlar için çok büyük bir zevk. Çocuklar bizim ürünümüzle beraber turnuva hakkında bilgiler edinecek ve aynı zamanda diğer 15 takımda oynayan oyuncular ve onların istatistikleri hakkındaki bilgilere ulaşacaklar.

- Bu ürün diğer ülkelerle eşzamanlı olarak mı satışa sunulacak?
- Evet. En az 70 ülkede satışa sunulacak. Bunlar arasında Avrupa'daki tüm ülkeler ve Meksika, Şili, Brezilya, Hindistan gibi futbola meraklı ülkeler var. Tüm dünyada nisan ayının ikinci haftası çıkacak. Bu ürün resmi ve lisanslı bir UEFA ürünü ve Panini de UEFA'nın 20 yıldır resmi lisansiyelerinden biri. Aslında ürünü Panini çıkarıyor ama buna bir UEFA ürünü diye bakmak lazım. İlk etapta çıkartma koleksiyonunu piyasaya vereceğiz ama daha sonra Euro 2008'in diğer lisanslı ürünleri piyasada olacak.
Haberin fotoğrafları