kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Annesine yaslanarak poz veren İrem Kutluay, pembe başlığı ve pembe gözlükleriyle çok sevimliydi.

'Aşk çocukları' parkta baharın tadını çıkardı

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Demet Kutluay, Bebek Parkı'nda gezmeye çıkardığı kızına "Sen ne çocuğusun?" diye sordu. Minik İrem'in "Ben aşk çocuğuyum" cevabı ise herkesi çok güldürdü..
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eşi Tuğba Erbil ile milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın eşi Demet Kutluay, önceki gün çocuklarıyla Bebek Parkı'nda baharın keyfini çıkardı. Tuğba Hanım oğlu Ali Sadi'yi gezdirirken, Demet Kutluay da kızı İrem'le oynadı.

BU HEP BÖYLE SÜSLÜ!
Giderek annesine benzediği gözlenen İrem, park gezisi boyunca güneş gözlüğünü hiç çıkarmadı. Demet Kutluay, "Bu hep böyle süslü" dediği minik kızıyla objektiflere poz verirken, ana-kız arasındaki sempatik diyalog da kulak misafiri olanların dikkatini çekti. Demet Kutluay'ın "Sen ne çocuğusun?" sorusuna İrem'in "Aşk çocuğuyum" cevabı, gülüşmelere neden oldu. "Hayatımızın anlamı çocuklarımız" diyen Tuğba Erbil ile Demet Kutluay, İrem ve Ali Sadi'nin sağlıklı büyümleri için beslenmelerine çok özen gösterdiklerini söyledi. Yeni yeni konuşmaya başlayan iki afacan ise birlikte oynayarak, kısa sürede çok iyi anlaştı.
Haberin fotoğrafları