kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bülent Ersoy Selami Şahin

Diva Selami Şahin'le yaptığı düetle coştu!

Mustafa DERYAHAN
Popstar Alaturka'ya Bülent Ersoy ve Selami Şahin'in düeti damgasını vurdu. Diva, yaptığı düet sonrasında üç bin YTL değerindeki bardağını yere fırlattı..
Popstar Alaturka önceki akşam yayınına, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu'nun şarkılarıyla başladı. Programın bu haftaki bölümünde de Selami Şahin konuk sanatçı oldu. Şahin'le yaptığı düet sırasında efkarlanan Diva, üç bin YTL değerindeki bardağını yere fırlattı. Ersoy'un bu davranışına çok şaşıran Şahin, "Aman hocam ne yaptınız!" diyerek karşılık verdi. Şahin'in 12 yaşındaki kızı İrem'in, sahneye çıkarak Whitney Houston'ın 'I Will Always Love You' şarkısını de söylemesi büyük alkış aldı.

BİZİM GÜLBEN ÇOK HIRSLI!
Bülent Ersoy, Mehtap adlı yarışmacının sesini yorumlarken, "İyi bir eğitim alınırsa, bu çocuk işlenebilir. Hırslı çocuk, bizim Gülben gibi... Gülben Ergen de çok hırslı kızdı. Her gün sorar, gelir öğrenirdi, kendini çok iyi geliştirdi" diye konuştu.

POPSTAR'A POLİS DESTEĞİ
Konuklar arasında İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın eşi Hülya Cerrah da hazır bulundu. Hülya Cerrah'a gece boyunca Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre eşlik etti. Cerrah bir ara basın mensuplarına "Ben de halktan biriyim. Ben de onların hayranıyım. Bu gece onları izlemek için buradayım. Her hafta beğenerek izliyorum" diyerek yarışmaya olan hayranlığını dile getirdi.
Haberin fotoğrafları