kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
NICKY HILTON: Paris Hilton'un kız kardeşi Nicky Hilton, zayıf görünebilmek için aç yaşıyor.

Zayıflıktan kamburları çıktı

Hollywood bugünlerde zayıflıktan kemikleri sayılan ve kamburları çıkan ünlülerle dolup taşıyor. Uzmanlar, yıldızların zayıflamak için aç yaşadıklarını iddia ediyor..
Sıfır beden modası podyumlardaki mankenlerden sonra, Hollywood ünlülerini de sardı. Hilary Swank, Nicky Hilton ve Sarah Jessica Parker gibi birçok ünlü, artık oyunculuklarından çok zayıflıklarıyla konuşuluyor. 'Bridget Jones'un Günlüğü' filmindeki dolgun halleriyle hafızalara kazınan Renee Zellweger başta olmak üzere; birçok Hollywood ünlüsünün zayıflıktan kemikleri sayılıyor. Sağlık uzmanları zayıflıktan kamburları çıkan ünlülerin bu durumunu 'zayıflama bağımlılığı' olarak nitelendiriyor. Uzmanlar, "Starlar arasında eskiden uyuşturucu madde ya da alkol bağımlılığı modaydı. Yeni bağımlılıkları ise aç yaşamak. Birbirleriyle anlamsız ve sağlıksız bir zayıflama yarışına girmişler" diye konuşuyor.

LOPEZ İYİ BİR ÖRNEK
Sağlıksız beslenmenin ve bilinçsizce diyet yapmanın duruş bozukluklarına ve kemik erimelerine yol açtığını belirten uzmanlar ekliyor: "Hollywood'taki kambur yıldızların sayısı gün geçtikçe artıyor. Kimilerinin yanlış beslenme nedeniyle ciltleri kuruyor. İğne ipliğe dönerek güzel olunmaz." Beslenme uzmanları, zayıflamak isteyen ünlü yıldızların kendilerine Eva Mendes ve Jennifer Lopez gibi sağlıklı zayıflayan kadınları örnek almalarını önemle tavsiye ediyor.
Haberin fotoğrafları