kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Size en uygun tarife hangisi?

Farklı GSM operatörleri sürekli yeni kampanyalarla kendi hatlarının kullanımını çekici kılmaya çalışıyor. Peki ucuzluk yarışında hangi GSM şirketi önde?..
Turkcell
FATURALI
Faturalı hatlarda BizBize tarifesinde Turkcell'lilerle ve sabit hatlarla dakikası 33 YKr'a, diğer operatörlerle 60 YKr'a konuşabilirsiniz. Kısa mesaj ücreti ise 33 YKr.

KONTÖRLÜ
Kontörlü Hazır Kart kullanıcıları şu anda 16 YTL karşılığı 100 kontör alabiliyor; Hazır Kart BizBize tarifesinde şebeke içi ve sabit hat için aramalar dakikası 4 kontörden, diğer operatörler ise 4.99 kontörden hesaplanıyor. SMS ücreti ise 2 kontör.

İNTERNET
Turkcell'in Mobil internet servisinin ücretlendirmesi ise faturalı hatlarda aylık 1 GB'lık paket 39 YTL, Hazır Kart'ta ise 400 kontör şeklinde.

EN CAZİP KAMPANYASI
14 Mayıs'a kadar süren Nar kampanyasında, 100 kontöre 100, 250'ye 500 kontör hediye ediliyor.

Avea
FATURALI
Faturalı HepsiBir tarifesinde Avea'lılar, sabit hatlar ve diğer GSM kullanıcıları dakikası 25 YKr'a aranabiliyor.

KONTÖRLÜ
Aramızda tarifesiyle bu tarifeyi seçen Avea'lılarla 10 dakikası 2 kontöre, diğer Avea'lılarla dakikası 3 kontöre, sabit hat ve diğer GSM kullanıcılarıyla dakikası 5 kontöre konuşabilirsiniz. SMS ücreti ise 2 kontör. Avea'nın 100 kontörlük kartları 15.5 YTL'ye satılıyor.

İNTERNET
Ayda 38 YTL karşılığı Avea'nın sınırsız BlackBerry internet paketine üye olabilirsiniz.

EN CAZİP KAMPANYASI
ToplanGel tarifesinde ayda 5.9 YTL sabit ücret karşılığı aynı tarifeyi seçen 10 kişiyle 300 dakika ücretsiz konuşma imkânı var. Diğer Avea'lılarla dakikası 29 YKr, ev ve iş telefonları ve diğer GSM kullanıcılarıyla da yine dakikası 29 YKr'a görüşmek mümkün.

Vodafone
FATURALI
Vodafone'un uluslararası özelliklerinden en iyi faydalanan tarifelerinden biri olan Sınırlar Ötesi Tarife'de Türkiye ve diğer ülkelerdeki tüm Vodafone kullanıcılarına dakikada 29 YKr, yurtiçindeki sabit hatlar ve diğer GSM kullanıcılarına 59 YKr'a ulaşmak mümkün.

KONTÖRLÜ
Vodafone'un Cep to Cep kontörlü tarifesinde Vodafone, sabit hat ve diğer operatörlere dakikada 4 kontör, ayda bir defada 250 kontör yüklenirse ise 2 kontöre konuşulabiliyor. SMS ücreti ise her durumda 1 kontör. 100 kontör ücreti ise 16 YTL.

İNTERNET
Faturalı aboneler 50 YTL karşılığı, kontörlü kullanıcılar 750 kontöre sınırsız internet hizmetinden faydalanabilir.

EN CAZİP KAMPANYASI
"-Aslan kaçmış müdürüm! / -Çaktırma" gibi reklam replikleriyle ünlenen Hesabını Bilen Tarife'yle, ayda 15 YTL karşılığı aynı paketteki aboneler 30 gün boyunca toplam 3500 dakikaya kadar birbirleriyle ücretsiz konuşabiliyor.
Haberin fotoğrafları