kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Catherine Zeta-Jones (38)

35'lik Robbie yaşını kabullenemiyor 70'lik Dustin aynalara gülümsüyor

Yaşı 35'i geçen ünlüler; Fransız Closer dergisine, yaşlanmanın etkisini anlattı. Kiminin yaş kompleksi var, kimi de aklında ve ruhunda buruşukluklar oluşmasından korktuğunu söyledi..
Catherine Zeta-Jones (38)
Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Catherine Zeta-Jones, olduğundan daha yaşlı göstermekten korktuğunu söylüyor: "Maalesef yaşlanmanın önüne geçemiyorum. Bence bir kadın her yaşta güzel olabilir. Ancak birine yaşımı sorduğumda bana olduğumdan büyük bir rakam verirse, demoralize olabilirim."

Jude Law (35)
Hollywood'un en yakışıklı aktörleri arasında gösterilen Jude Law da yolu yarılayan isimlerden. Ünlü oyuncu, "İlk gençlik dönemimi arkamda bırakmış olmak beni üzüyor. Yaşlılık hepimizin mahkum olduğu bir durum. Keşke bir yolu olsa da hiç yaşlanmasam" diyor.

Karl Lagerfeld (69)
Ünlü modacı her zaman kendisiyle ve yaşıyla barışık olduğunu söylese de, davranışları bunun aksini ispatlar yönde. Geçtiğimiz ekimde piyasaya sürülen ve içinde kaç yaşında olduğuna ve hayatının detaylarına ilişkin bilgiler bulunan 'The Beautiful Fall' adlı kitabı yasaklamaya çalışması bunun en açık göstergelerinden biri.

Madonna (49)
Madonna, "Ben zamana meydan okumak ve sonsuza kadar genç kalmak için uğraşan kadınlardan biri değilim. Yaşımla barışığım" diye konuşuyor. Ancak 50'sine merdiven dayayan ünlü şarkıcının geçirdiği estetik operasyonlar bu ifadesiyle çelişiyor.

Demi Moore (45)
Kendisinden 16 yaş küçük eşi Ashton Kutcher'le son derece mutlu bir hayat süren Demi Moore önemli olanın insanın ruhunun ve zihninin genç kalması olduğunu söylüyor. 45 yaşında olmanın kendisini hiç rahatsız etmediğini söyleyen seksi oyuncu, "Yaşlılığın ilacı zihindedir. Bir insan her zaman kendini hissettiği ve gördüğü yaştadır" diyor.

Michelle Pfeiffer (49)
Güzel oyuncu Michelle Pfeiffer kendisini her zaman genç bir kız gibi hissettiğini söylüyor. 50'sine merdiven dayanan seksi aktris, "Sonsuza kadar genç kalmanın sırrını bilmiyorum. Dahası bilmek de istemiyorum. Bence her yaşın ayrı bir güzelliği var ve ben tüm o güzellikleri yaşamak istiyorum" diyor.

Dustin Hoffman (70)
Hollywood'un en yaşlı aktörlerinden Dustin Hoffman 70 yaşına basmasına rağmen aynadaki görüntüsüyle son derece barışık olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Her şey harika gidiyor. Yaşlanmak da neymiş? Ben henüz yolun yarısına bile gelmedim..."

Sharon Stone (49)
Yıllara meydan okuyan görüntüsüyle hemcinslerini kıskançlık krizlerine sokan Sharon Stone, yakında 50 yaşına basacak olmanın kendisini üzdüğünü söylüyor ve ekliyor: "40'lı yaşlara geldiğimden beri artık yılları saymıyorum ve yaşımın kaç olduğunu hatırlamak istemiyorum. Ne kadar yaşlandığımı bilmeden yaşlanmak hoşuma gidiyor."

Kiefer Sutherland (41)
'24' dizisinin oyuncusu Kiefer Sutherland yaşlılık hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getiriyor: "Yaşlandıkça insanın hayatındaki şeyler zorlaşıyor. İtiraf etmelim ki yaşlılık beni yavaş yavaş esir alıyor."

Robbie Williams (35)
Ünlü şarkıcı Robbie Williams yaşlılığının kendisi için bir fobi olduğunu söylüyor ve ekliyor: "20 yıldır saçlarım gri. Yani saçlarımın beyazlamasına alışığım. Bu durum beni yaşlanma fikrine de alıştırır diye seviniyordum ama öyle olmadı. Yaşlanmaktan korkuyorum."
Haberin fotoğrafları