kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Abdullah Gül

Halk ne diyor?

Anayasa Mahkemesi, AKP'ye kapatma iddianamesini kabul etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de 4'e karşı 7 oyla davaya dahil edildi. Dünyada ilk kez bir Cumhurbaşkanı böyle bir davada yargılanacak...
Böyle yaparak Türkiye'yi geçmişe mahkum ediyorlar
MUSTAFA SARIKAYA:
Anayasa Mahkemesi'ni kutluyorum. Bu vatana, millete kim ihanet etmişse açıkça yargılanmalı.

İSMAİL SERKAN TOPÇU: Anayasa Mahkemesi üyelerinin unuttukları çok önemli bir şey var ki; böyle yaparak Türkiye'yi geçmişe mahkum ediyorlar. Yazık!

EROL KÜTÜKÇÜ: Bu nasıl bir mahkeme böyle? Türkiye'nin Cumhurbaşkanı sanık olur mu hiç? Bu ülkeyi kim yönetiyor?

ADEM DUMAN: AKP bence MHP'ye hiç güvenmemeliydi. Tayyip Erdoğan, bu mahkemenin sonucunu beklememeli derhal kanun çıkarıp, referanduma gitmeli.

AHMET AKIN: Cumhurbaşkanı bu ülkenin en yüksek ve saygın mevkisidir. Ona saygı duymayıp, ülkeyi bu hale getirenler utansın! Asıl kavgayı halk yapıyor ama hep kaybeden de halk oluyor.

NEVİN BULUT: Bu dava halkın iradesini hiçe sayma davasıdır; kendilerini 'ulusalcı' diye adlandıran ve ulusalcılıkla ilgisi olmayan birtakım kişilerin eseridir. Biz halkız bizi anlamıyorsanız, rahat bırakın.

ABDULKADİR GÜLAĞAÇ: AKP hükümeti enerjisini Türkiye'yi mi idare etmeye kullanacak, yoksa kendisini savunmaya mı? Türkiye'de devleti yargı mı yönetecek yoksa seçimle işbaşına gelmiş siyasiler mi? Türkiye'de bu soruların cevabını verebilecek var mıdır?