kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Jessica askerlerin gönlünü fethetti

Kuveyt'teki Amerikan askerlerine moral vermek amacıyla bölgeye giden ünlü şarkıcı Jessica Simpson, sempatik tavırlarıyla askerlerin gönlünü fethetti..
Amerikalı erkeklerin en çok beğendiği yıldızların başında gelen ünlü şarkıcı-oyuncu Jessica Simpson, mart ayı başında gittiği Kuveyt'te, askerlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. 27 yaşındaki güzel yıldız, bölgede hizmet veren askerlere elleriyle yemek dağıttı ve onlarla saatlerce sohbet etti.

ASKERLER MELEKTİR
Günün sonunda askerlere moral depolamak için mini bir konser de veren Simpson, "Sınırlarımızın dışında var olan kocaman bir dünya var, oralarda yaşananları unutmamak gerekir" diye konuştu. Futbolcu sevgilisi Tony Romo'nun da kendisini Kuveyt'e gitmek konusunda desteklediğini belirten Simpson ekledi: "Buraya geldiğim için Tony benimle gurur duyuyor. Askerlerle biraraya gelmem onu çok mutlu etti." Güler yüzüyle bölgedeki askerleri kendisine hayran bırakan ünlü yıldız, "Askerlerimiz bizi koruyan melekler, onlar için bu yaptıklarım az bile. Bundan sonra da elimden geleni her zaman yapacağım" dedi.
Haberin fotoğrafları