kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Pınar Altuğ, Takı Fuarı'nın açılışında Jival firmasının koleksiyonunu tanıttı. Ünlü sunucuya 15 bin dolar değerinde yüzük hediye edildi.

Geçmişe bakıp, canımı sıkmaya hiç niyetim yok

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
12 Nisan'da Yağmur Atacan'la evlenmeye hazırlanan Pınar Altuğ, eski eşi Umut Elçioğlu ile süren alacak davası hakkında konuştu: Hakkım olanı geri almaya çalışıyorum. Geçmişe dönüp bakmıyorum. Canımı sıkmaya hiç niyetim yok!..
İstanbul Takı Fuarı, önceki gün CNR'da açıldı. Fuarın ilk günü ünlü sunucu Pınar Altuğ, Jival standında markanın özel koleksiyonlarını tanıttı. İki hafta sonra gelin olmaya hazırlanan Altuğ'a, markanın Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu tarafından 15 bin dolar değerinde yüzük hediye edildi. Ünlü sunucu, açılışın ardından gazetecilerle sohbet etti. Altuğ, 15 gün sonra nişanlısı Yağmur Atacan ile evlenecek olmanın heyecanını yaşadığını ve her şeyin kusursuz olması için çok uğraştıklarını söyledi.

BOHÇASI GELMİŞ
"Gelinliğimi saymazsak bütün hazırlıklarım tamam" diyen Altuğ, geçen hafta sonu Atacan'ın ailesinin kendisine gelin bohçası getirdiğini, bu hafta sonu da kendisinin damat bohçası götüreceğini belirtti. Pınar Altuğ, eski eşi Umut Elçioğlu ile süren alacak davasının tekrar gündeme gelmesinden duyduğu sıkıntıyı ise şöyle dile getirdi: "Ben hakkım olanı almaya çalışıyorum o ise ödememekte direniyor. Evliliğimiz biteli 4.5 sene oldu. Boşanmayı isteyen bendim. Tazminat talep etmiyorum, nafaka istemiyorum, sadece zamanında ödediğim parayı geri istiyorum. O para benim yıllarca tırnağımla kazıdığım, alnımın teriyle kazandığım paraydı. Mahkeme lehime sonuçlandı ama temyizden geri döndü. Aynı dosya Aile Mahkemesi'nde üzerine hiçbir şey eklenemeden yeniden gözden geçirilecek."

TELEFONLA ARAMADIM
Pınar Altuğ ile eski eşi arasındaki alacak davası; Umut Elçioğlu'nun sahibi oldukları villayı Altuğ'dan izinsiz 500 bin YTL'ye satması üzerine açılmıştı. Ünlü sunucu, bu davayla ilgili olarak 'Eski sevgilisi Tony Theodoridis'e şahitlik yapmaması için ağlayarak yalvardı' haberlerine yönelik sorulara da şu yanıtı verdi: "Hiç umrumda değil. İsteyen istediği şeyi yapabilir. Ben kimseye telefon açmadım. Kanıtlayabiliyorlarsa, buyursunlar! Geçmişe dönüp bakmıyorum. 2.5 hafta sonra evleniyorum, çok mutluyum ve geçmişe dönüp canımı sıkmaya hiç niyetim yok!"

BEN PARİS'TE OLACAĞIM
12 Nisan'da Yağmur Atacan'la dünyaevine girecek olan Altuğ'un 15 Nisan'da da Umut Elçioğlu ile davası görülecek. Altuğ, "Ben Paris'te balayında olacağım için duruşmayı avukatım takip edecek" dedi.
Haberin fotoğrafları