kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Zerrin Özer ve eşi Levent Süren'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

Ya yanıma taşınırsın ya da ayrı hayatlar yaşarız

Başak ÇOKAN
Levent Süren'in annesinin baskılarından bıktığı iddia edilen Zerrin Özer, eşine "Senden boşanıp, kimseyi sevindirmeyeceğim" dedi...
Bundan iki yıl önce, kendinden 22 yaş küçük Levent Süren ile evlenen Zerrin Özer, özel hayatında zor günler geçiriyor. Evliliklerinin birinci yılında eşi Levent Süren'in evi terk etmesi ile büyük üzüntü yaşayan Özer, çok geçmeden eşiyle barışmıştı. Bir süredir evliliğini mutlu bir şekilde yürüten Özer, bir taraftan da anne olabilmek için tedavi görüyordu. Ancak bu mutlu tablo uzun sürmedi. Sanatçı geçtiğimiz günlerde eşiyle tartışarak evi terk etti ve Galata'da bir daireye taşındı. İkiliye yakın çevreler, Levent Süren'in annesinin baskıları yüzünden çiftin ayrılık noktasına geldiğini söyledi.

BOŞANMAYACAĞIM!
Annesinin Süren'e Beylikdüzü'nde oturması ve boşanması için sık sık baskı yaptığı, Zerrin Özer'in ise kayınvalidesinin evliliğine müdahale etmesinden sıkıldığı için Beylikdüzü'ndeki evde kalmak istemediği öne sürüldü. Evlendikleri günden beri oturdukları Beylikdüzü'ndeki eve dönmeyi düşünmeyen Özer, Galata'daki evinde yaşamakta kararlı... Eşi ile annesi arasında kalan Süren'in ise Özer evden gittiğinden beri bir arkadaşının yanında kaldığı öğrenildi. Önceki gün eşiyle görüşen Özer, yeniden biraraya gelmek için şu şartı koştu: "Ya benimle Galata'ya yerleşirsin ya da iki ayrı hayat yaşarız. Senden boşanıp, kimseyi sevindirmeyeceğim." Şimdi Süren'in kararı merak ediliyor.