kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Başak Aydıntuğ

Halk ne diyor?

Cezasını vicdanı verecek
Annesi Prof. Dr. Olcay Aydıntuğ Tiryaki'nin boğazını kesen Başak Aydıntuğ, mahkemede ifade verdi. Genç kız annesine, kendisine sık sık 'sürtük' ve 'köpek' gibi hakaretler ettiği için saldırdığını dile getirdi.

Esra Koç: Toplumun tamamı cinnet getirme noktasına geldi. Eğitimli insanların bile bunları yaşadığını görmek, çok acı...

Hacer Doğan: Bu nasıl bir öfkedir? Bir evlat annesine nasıl böyle bir vahşet uygulayabilir? Başak Aytıntuğ'a en büyük cezayı, kendi vicdanı verecektir.

Hilal Aydın: Bu kız annesinin onun için uykusuz kaldığı, kariyeriyle evi arasında mekik dokuduğu günleri nasıl unuttu acaba? Yazıklar olsun, o annenin emeklerine! Sudan sebeplerle annesini öldüren bu kız, umarım hayatı boyunca vicdan azabı çeker.

Meftun Eser: Bu olayın da gösterdiği gibi, tahsil durumları ne olursa olsun annebabalar çocuklarıyla ilgilenmelidir. Eğer çocukları sevgiyle büyütmeyi başarabilirsek, bu tür olaylar yaşanmaz.

Rıfat Göklü: Bu olayda kimin suçlu olduğuna karar veremiyorum. Suç çocuğunu ihmal eden annede mi, yoksa sürekli aşağılanan kızda mı? Ama suç kimde olursa olsun, Allah'ın verdiği canı yine Allah almalıdır.