kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ayten Gökçer - İsmail Hacıoğlu

Yaz sezonunda da yeni Türk filmleri izlenecek

Mehmet ÇALIŞKAN
'İzleyici Filmsiz Kalmasın' projesi için kollar sıvandı. 'Sıfır Noktası' ve 'Hoşçakal Güzin' adlı yapımlar yaz sezonunda ekrana gelecek..
Türk filmleri izlenecek Türk filmlerinin gördüğü yoğun ilgi, yeni projelerin oluşumunu da beraberinde getirdi. Yapımcı Mehmet Karaca'nın 'İzleyici Filmsiz Kalmasın' konseptinde çekeceği filmler arasında; Ayten Gökçer, İsmail Hacıoğlu ve Oktay Kaynarca'nın başrollerini paylaştığı 'Hoşçakal Güzin' de yer alacak.

Sinema yerine ekran
Mehmet Karaca, elindeki 120 projeden bazılarını çekerek, izleyicileri yaz sezonunda da Türk filmsiz bırakmamayı hedefledikleri söyledi. Bir yıldır yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Karaca, "Kapanan sinema sezonunu Türkmax ekranında açacağız. Oyuncu kadrosu ve çekim tekniği ile sinema filmi kalitesinde yapımları ekrana taşıyacağız" diye konuştu.

'Sıfır Noktası' da var
Karaca'nın 'Hoşçakal Güzin'le birlikte ekrana taşıyacağı filmler arasında; "Hayatını kurtarmak için en iyi arkadaşınızı eşinizle seviştirir misiniz?" tartışmasıyla gündeme gelen 'Sıfır Noktası' da yer alacak.
Haberin fotoğrafları