kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Amacım dürüst ve namuslu çalışan bir ajans olmak

- S Management ne zamandır var, neler yapıyorsunuz?
- Yaklaşık iki sene önce dört ortakla birlikte kurduk ajansı. Biz burada PR ve modellik işlerini birleştirdik. Yani hem mankenlik hem de halkla ilişkiler ajansıyız. İdealimiz çok para kazanmak değil, güzel ve namuslu işlere imza atmak ve bunları yaparken birilerine yardımcı olmak. Cebimize çok para girmiyor ama olsun. Daha önce de çeşitli yerlerde şansımı denemiştim ama hep kazıklanmıştım.

- Beyaz Show'un yabancı konuk organizasyonunu da siz yapıyorsunuz sanırım...
- Beyazıt Bey başarılarımızı duymuş, yaptığımız işleri öğrenmiş. Bize birlikte çalışmayı önerdi. Biz de seve seve kabul ettik.

- Bu arada isminiz de birlikte anıldı...
- Sürekli yakıştırmalar çıkıyor. Ama bizim iş ilişkimiz ve dostluğumuz var. Çıkıp açıklama yapmak zorunda kaldık çünkü yazılanlar gerçek değil. Üstelik bunlar bize yakışmaz, arkamızda ailelerimiz var.

- Tipik bir zengin kızı değilsiniz...
- Değilim. Çocukluğumdan beri inanılmaz duygusalım. Para hayatımda hiç ön planda olmadı, belki de paraya hiç ihtiyacım olmadığı için. Para mefhumuyla üniversite sıralarında tanıştım. Üniversiteyi Almanya'da okudum, o sırada videocuda çalıştım bir süre. Daha sonra yazları Boğaziçi Üniversitesi'nde okudum, onun parasını da bir emlakçıda çalışarak kendim kazandım. Babamın işlerine de sıfırdan başladım. Araba siparişinden tutun da halkla ilişkilere kadar, daha sonra Boronkay Holding'in yönetim kuruluna geçtim.

- Babanızın şirketlerinde yöneticiliğiniz sürüyor değil mi?
- Evet sürüyor ama daha çok kardeşim ilgileniyor. Ben dışarıdan destek oluyorum. Ama ailede erkek evlat olmadığı için eninde sonunda geçeceğim yer babamın işi.

- Ne tür idealleriniz var?
- Türkiye'nin en büyük ajansı olmayı hayal etmiyorum çünkü bu işe senelerini vermiş insanlar var. Ben sadece dürüst ve çalışan bir ajans olmak istiyorum. Bu arada çeşitli sosyal kesimler için yaptığımız projeler var, onları da hayata geçirmek en büyük idealim. İstanbul Zihinsel Engelliler Vakfı için yaptığımız projeye yakında start vereceğiz. 2009'un ilk ayında hayvanlar yararına bir proje yapacağız. Türkiye'deki çok önemli fotoğrafçıların yer aldığı ve çok ünlü modellerin katıldığı bu projenin bütün geliri hayvanlara bağışlanacak.