kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Giyime çok para harcamam

Bu sene yaz sezonunda şeker pembesi inanılmaz moda olacak. Sarı renk yine çok gözde... Ben bir elbiseyi yağlıboya gibi boyatıyorum. Tablo gibi oluyorlar. Bu da çok popüler olacak. Düşünün ki, ben bunu 4 ay öncesinden tasarladım, benim buluşum..
* Moda olacak her şeyi önceden bildiğinizi söylediniz. O zaman bu sezon hangi renklerin moda olacağını sizden öğrenelim...
Ben 23 Mayıs'a hazırlanırken şeker pembesi kumaşlar kullandım bu yaz inanılmaz moda olacak bu renk. Sarı renk yine çok gözde olacak. Bir elbiseyi yağlıboya gibi boyatıyorum tıpkı tablo gibi oluyor. Onlar da bu sezon çok moda olacak ki, düşünün ben bunu 4 ay öncesinden tasarladım.

BEN DE RENKLİ GİYERİM

* Peki siz özel hayatınızda neden bu kadar renkli giyinmiyorsunuz?
Aslında giyiniyorum ama sizler görmüyorsunuz. Normal hayatımda fuşya, sarı, bol pantolonlar, değişik şapkalar da giyerim. Çok fazla davetlerde yer almadığım için, bir de eğer basın çekiyorsa o gün siyah renk giymiş olduğum için sizlere hep siyah giyiyormuşum gibi görünüyor.

* Peki giyime çok para harcar mısınız?
Çok para harcamam. Açıkcası çok da markacı değilimdir. Yani çok güzel ama marka olmayan bir deri ceket ve altına marka bir pantolon giyinmeyi severim. Kombinasyon yaratırım yani illa ki... Giydiğim her şey marka olmalı diye bir kaidem yok. Kıyafetlerimi Türkiye'den de alıyorum yurtdışından da, onlar da kombine oluyor.

* Son olarak müşteri kitlenizden bahsedelim. İnsanlar size rahatlıkla ulaşabiliyor mu?
Bunu hatırlattığınız iyi oldu çünkü bugüne kadar bir internet sitem yoktu. Kolay kolay ulaşamıyorlardı bana ama artık www.emelacar.com.tr adlı web sitemden ulaşabilirler.