kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Halle Berry

Karşınızda en ünlü abur cuburcular!

Ünlü yıldızlar formlarını korumak için sürekli diyetteler ama onlar da arada sırada küçük kaçamaklar yapıyor. İşte ünlülerin tehlikeli kaçamakları ve beslenme uzmanlarının onlara önerdiği masum atıştırmalıklar.....
Halle Berry
Mısırı masumlaştırın

Geçtiğimiz günlerde anne olan Halle Berry'nin en sevdiği abur cubur patlamış mısır. Bu belki o kadar da zararlı değil ama güzel yıldız patlamış mısırın, bol yağda ve tuzda yapılmış olanını seviyor. Beslenme uzmanı Nancy Kennedy de, ünlü oyuncuya yağ ve tuz yerine mısırları patlatmadan önce üstüne tarçın ve parmesan peyniri serpmesini öneriyor.

Jessica Biel
Kraker cipsten daha zararsız

Jessica Biel'in beslenme uzmanı Jason Walsh, güzel yıldızın genelde sağlıklı beslendiğini belirtiyor. Örnek olarak da kızartılmış patates cipsi yerine fırına verilmiş patates cipsi yemesini veriyor. Ama Biel için bundan daha sağlıklı bir atıştırmalık bulmuş. Artık güzel yıldız, karnı kazınınca cips yerine kalorisi düşük krakerler tüketiyor.

Julianne Moore
İşi tabakta halledin
Julianne Moore'un beslenme uzmanıKacy Duke, "Dengeli yemek istiyor-sanız, tabağınıza hayali sınırlar çi-zin" diyor... "Tabağın bir yarısınasebzeleri koyun. Diğer yarısının ya-rısına et, diğer yarısına da pilav vemakarna gibi dilediğiniz karbonhid-ratı koyun. En sağlıklısı budur."

Jennifer Lopez
Sossuz olmuyorsa...

Jennifer Lopez'in beslenme uzmanı Gunnar Peterson, brokoliyle lezzetli tarifler veriyor: "Brokoliyi zeytinyağında çevirin ve az yağlı yoğurda batırıp yiyin. Ya da pişmiş brokoliyi limon suyuna batırıp, üzerine baharat serpin."
Haberin fotoğrafları