kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Okur nelere karşı...

Bu her şeye karşı olma işini çok tuttuk! Trafiğe, şişik egolara, kredi kartı borçlarına, gündüz kokoşlarına, baskıya... Özetle canımızı sıkan, tadımızı kaçıran, sinirimizi bozan ne varsa karşıyız. Şimdi sıra okur e-maillerinde...
* "Ben de kendime karşıyım. Uzun zamandır üstüme çöken yorgunluğa bir şey yapamamaya karşıyım..." Nihal
* "Ters yöne giren şoförlere karşıyım. Aldatan ve inkar eden erkeklere karşıyım. Kilo aldıran tatlılara karşıyım. Caddebostan Mado'da mönüye 'gerçek köy kahvaltısı' yazıp hazır kutuda tereyağı, reçel ve iki kuru zeytin verilmesine karşıyım. Gece yarısı cebime gelen Turkcell mesajlarına karşıyım." Ayla Ö.
* "Göbeğimin altında kalan jean pantolonlara karşıyım. Ben yağlarımı göstermeye mecbur muyum?" Lerzan A.
* "Erkeklerin laf cambazlığı yapmalarına karşıyım! (Nasıl oluyor da 'Aşkından ölüyorum' dedikten sadece bir hafta sonra 'Ben seni unuttum bu aşk bitti' diyebiliyorlar pes yani!) Evde istemediğim anlarda karşıma çıkan eşyaların sabah işe giderken bir türlü bulunmamasına karşıyım! 'Müşteri her zaman haklıdır' cümlesine feci derecede karşıyım! Gece dışarı çıkan kızlara 'kötü kız' diye laf eden ama yanında kız olmadan sap gibi dolaştığını hisseden erkeklere karşıyım!" Ayşin I.