kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

OKS'ye başvurular bugün başlıyor
İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin katılacağı ve bu yıl sonuncusu yapılacak Ortaöğretim Kurumları Sınavı ve Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'na başvurular bugün başlıyor. 28 Mart'ta sona erecek başvurular ile ilgili tüm işlemler http://www.meb. gov.tr veya http://oges.meb.gov.tr adreslerinden yapılacak.

Talabani'den teşekkür mesajı

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin ülkesine dönmesinin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Türkiye'ye davetinden ve ağırlamalarından dolayı teşekkür telgrafı gönderdiği öğrenildi. Telgrafta, ziyaretin iki ülke arasında yeni sayfa açtığı ve ikili ilişkilerin geliştirilmesinin öneminin vurgulandığı belirtildi. ANKA

'Barzani ile görüşme' iddiası
Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin Danışmanı Azad Cundiyani, Türk heyetinin Başbakan Neçirvan Barzani ile Bağdat'ta gayri resmi bir görüşme yapacağını söyledi. Cundiyani, görüşmenin 11-13 Mart'ta Erbil'de yapılacak Arap Parlamenterler Zirvesi'nden sonra gerçekleşeceğini belirtti.

Prof. Sadun Aren toprağa veriliyor
Türkiye sosyalist hareketinin önemli isimlerinden, eski TİP milletvekili Prof. Sadun Aren'in cenazesi bugün toprağa veriliyor. Aren için 11.00'de TBMM'de düzenlenecek törenin ardından, ikinci tören 13.00'de Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde düzenlenecek. Aren'in cenazesi Kocatepe Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.