kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Evli erkek için öteki kadın neden caziptir?

Aldatılan kadınlar üzülüyor ve kendilerine hep aynı soruyu sorup duruyorlar: "Acaba öteki kadında ne buldu?" Eğer cevabı merak ediyorsanız bu yazıyı okuyun!.
6 yıldır kocam beni aldatıyor. O, benim gerçeği bilmediğimi sanıyor. Ben de ona bildiğim gerçeği itiraf edemiyorum. Çünkü ondan ayrılırsam düzenimin bozulacağından korkuyorum. Her gün kendime şunu soruyorum: Kocam öteki kadında ne bulmuş olabilir? (İdil B.)

HANİ bir şarkı sözü vardır: "Kendim ettim kendim buldum/ Gül gibi sararıp soldumNe yazık ki aldatılan insanların çoğu da, kendi kaderini kendisi çiziyor. Ondan sonra da susuz kalan gül gibi soluyor. Yıllar önce 'öteki kadın'lardan birinin, internet sitesinde itirafını okumuştum. Evli bir adamla birlikte olan 'öteki kadın', evdeki kadına sitem ederek sesleniyordu ve ona diyordu ki:

SEN NE BİÇİM KADINSIN?
BİR: Yıllardır evli olmana rağmen kocana doğru dürüst kadınlık yapmadığın için, kocan beni tanıdığında kadının 'K'sini unutmuş haldeydi. Doğrusu ona acıdım.
İKİ: Hesapta evlisiniz ama kocan olacak adam daha 'tanga'nın ne demek olduğunu bile bilmiyor.
ÜÇ: Makyajı bende gördü. Sen ne biçim kadınsın? İnsan kocası için makyaj yapmaz mı?
DÖRT: Kocan eve geldiği zaman üstünde her zaman aynı eşofmanı görmekten sıkılmış. Onun için süslendiğim zamanlar bana deli oluyor.
BEŞ: Adamcağızı devamlı yatakta tersliyormuşsun. Frijit misin nesin? Hem adamla seks yapmıyorsun, hem de seni aldatmamasını tembihleyip duruyorsun.
ALTI: Geceleri üşüyorum deyip yatağa çorabınla giriyormuşsun.
YEDİ: İşte en büyük farkımız: Sen nikahına güveniyorsun, ben ise sevgime.