kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ceza - Sezen Aksu

Müziğe verilen en güzel Ceza

Mustafa DERYAHAN
Rap müziğin yıldızı Ceza, müzikteki 10. yılını büyük bir konserle kutladı. Sezen Aksu ve Okan Bayülgen gibi ünlü isimler de sahneye çıkarak Ceza ile birlikte rap yaptı..
Rap müziğin sevilen sesi Ceza müzikteki 10. yılını birbirinden ünlü sanatçılarla sahnede kutladı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen ve sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı konsere Sezen Aksu, Mor ve Ötesi, Aylin Aslım, Fairuz Derinbulut, Killa Hakan, Ceza'nın rapçi kızkardeşi Ayben, Kadıköy Acil, İstanbul Attack, Ceyhun Yılmaz, Okan Bayülgen, Burhan Öçal, Demir Demirkan, Aslı, DJ Funky C ve Manga da katıldı.

GELİRİNİ BAĞIŞLADI
Ceza, 10. yılı dolayısıyla düzenlenen konserin gelirini sokak çocukları yararına 'Umut Çocukları Derneği'ne bağışladı. Kendisi için anlamlı olan böyle bir gecede, ücret almadan sahneye çıkan sanatçı dostlarını asla unutmayacağını belirten Ceza, "Beni yalnız bırakmadılar. Onlar için ölüme bile giderim" dedi. Okan Bayülgen de 'Televizyon Makinası'nı yaptığı dönemde programın jenerik müziği olan 'Hipopotam'ı yazan Ceza ile birlikte bu şarkıyı seslendirdi. Gecenin finalinde sahneye çıkan Sezen Aksu ise 'Şinanay' şarkısının rap yorumu ile konsere damgasını vurdu. "Ceza'yı çok beğeniyorum. Sosyal olaylara duyarlı yüreği tertemiz bir insan. Böyle insanları gördükçe hiçbir şeyden korkmuyorum" diyen Aksu rap dansı yaparken gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi.
Haberin fotoğrafları