kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hepsi çocukların sevgi gösterisi karşısında ne yapacaklarını şaşırdı.

Çocuklar az kalsın 'Hepsi'ni eziyordu!

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
'Kayıp Krallığın Sırrı' filminin galasına katılan Hepsi grubu çocuklar tarafından ablukaya alınınca çareyi basına röportaj bile veremeden filmin gösterileceği salona kaçmakta buldu..
Winx Club'ın ilk filmi 'Kayıp Krallığın Sırrı'nın galası Kanyon Cinebonus sinemasında gerçekleştirildi. Türkiye ile birlikte 41 ülkede vizyona giren filmin iki şarkısını Türkçe seslendiren Hepsi grubunun katıldığı galada tam anlamıyla izdiham yaşandı.

ABLUKAYA ALINDILAR
Salona girmeleriyle birlikte küçük kızlar tarafından abluka altına alınan grup üyeleri basın mensupları ile röportaj yapmaları için ayrılan bölümde duramayınca çareyi salona geçmekte buldu. Gazetecilerin röportaj yapmalarına bile fırsat vermeyen minik hayranları da Hepsi'nin peşine düşünce araya güvenlikler girmek zorunda kaldı. Ödüllü yönetmen ve yapımcı Iginio Staffi tarafından yaratılan 'Kayıp Krallığın Sırrı' filmi için özel 3D bilgisayarlı animasyon stüdyosu kullanıldı. 2005 yılının kasım ayında çekimlerine başlanan ve üç yılda tamamlanan film için dört bin taslak çizim yapıldı. Filmde, Winx Clup üyesi altı genç perinin birbirlerine kenetlenerek kötülüğe karşı mücadele etmeleri konu ediliyor.
Haberin fotoğrafları