kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Sosyete kara teslim oldu

Hafta başında yağan kar, herkes gibi sosyeteyi de evlerine hapsetti. Neyse ki, hafta sonuna doğru Chivas Regal'in daveti ve Powertürk'ün ödül töreni yapıldı da İstanbul'un elitleri birbirinin yüzünü görebildi.
İstanbul gece hayatı, hava muhalefeti nedeniyle haftayı çok sakin geçirdi. Cahide'deki Emre Altuğ'lu kapanış partisinden sinema galalarına kadar birçok aktivite ertelenince eğlence hayatı sekteye uğradı. İstanbul'un elitleri de bu durumdan nasibini alarak evlerine kapanmak zorunda kaldı. Neyse ki, hafta sonuna doğru Chivas Regal'in daveti oldu da sosyalleşebildiler. Chivas Regal'in davetini anlatacağım ama haftanın diğer bir etkinliği olan Powertürk Müzik Ödülleri gecesine ilişkin de birkaç cümle söylemeliyim. Müzik sektörünün buluştuğu gecede sosyeteden de geçilmiyordu. Anladığım kadarıyla 2-3 gün eve hapsolan sosyete "Davet olsun da ne olursa olsun" deyip popçuların ödül aldığı geceye akın etmişti. Neyse...

SCOTT ANLATTI ONLAR İÇTİ
Dünyanın en prestijli viski markalarından biri olan Chivas Regal 18'in yaratıcısı Colin Scott, İstanbul'a teşrif edince, İstanbul'un elitleri de Scott'a 'hoş geldin' demek için Gümüşsuyu'ndaki Topaz'ın yolunu tuttu. Chivas Regal'in daveti, davetsizlikten kırılan sosyetik isimlere ilaç gibi geldi! Davete geleneksel İskoç kıyafetiyle katılan Scott, konuklara bir de sunum yapıp, Chivas'ın dünü, bugünü ve hedeflerini anlattı. İstanbul'un elitleri, Scott'un ballandıra ballandıra anlattığı Chivas Regal 18'in tadına da baktı tabii. İstanbul'un elitleri, sabaha karşı Chivas Regal 18'in de etkisiyle güle oynaya evlerinin yollarını tuttu!!!