kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Fatoş Seğmen

Mankenler çakma ürün kullanmıyormuş

Özlem AVCI/ MAGAZİN
Modacı Cengiz Abazoğlu'nun gazetemize yaptığı "Çakma ürün kullanmak bir tür mastürbasyondur" açıklamasına ünlü mankenlerden büyük destek geldi: Biz mastürbasyon yapmayız!..
Son yılların moda tabiriyle 'çakma' yani sahte ürün kullanımına karşı çıkan Cengiz Abazoğlu bunun psikoloji ile ilgili bir durum olduğunu söylemişti. Abazoğlu sahte ürün kullanan alıcının bir tür mastürbasyon yaptığını ve marka kullanmak isteyenlerin orijinalini satın alması gerektiğini anlatmıştı. Ünlü modacıya podyum dünyasından destek geldi: Paramız varsa orijinalini alırız, yoksa da mastürbasyon yapmayız!
* Pınar Tezcan: Ben hiç taklit ürün kullanmam. Bence çakma kullanan bayanlar kendi egolarını tatmin ediyorlar. Cengiz Bey çok doğru söylemiş.

KOMİK DURUMA DÜŞÜRÜYOR
* Fatoş Seğmen: Maddi imkanı olanların çakma kullanması bence pintilikten oluyor. Maddi durumu iyi olmayanların ise özentilerinden kaynaklı. Çakma kullananlar zaten anlaşılıyor hele ki maddi durumu iyiyse daha komik duruma düşüyor.
* Elif Ece Uzun: Ben asla çakma ürün kullanmam. Öyle marka takıntım da yok zaten. Param varsa orijinal kullanırım yoksa almam. Marka düşkünü biri değilim, pazardan bile rahatlıkla giyinebilirim. Parası olmayan bayanlar popüler kültürde görünce özeniyor ve çakma ürün satın alıyorlar. Bence paraları olursa orijinallerini alsınlar yoksa da mastürbasyon yapmasınlar.
Haberin fotoğrafları