kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Yuvaya dönüş!..

Yaşamdan Dakikalar'ı bu Pazar son kez TV8'de izliyorsunuz.. Program, gelecek Pazar sabahından itibaren, başladığı yere, atv'ye dönüyor..
TV8 bizi şutladı.. "Aman efendim" falan demesinler.. Ben kimseyle para pazarlığı yapmam.. İlkeler üzerinde el sıkarım, sözler tutulduğu sürece de kalırım..
TV8 bu sezon önce Pazar sabahı yayınlarını ileriye kaydırdı. Efendim bizim saate sponsorlu bir program geliyormuş da.. Ne demekse.. Nebil ısrar edince hoş gördük.. Geçen hafta da, Perşembe gecemizi itelemeye kalktılar. Gerekçe gene ayni.. Bizim saati sponsorlu bir programa vereceklermiş..
Nebil'e anında "Bitti bu iş" dedim..
Bakın 14 haftadır ödeme yapmamışlar.. Yani bu yıl hiç para vermemişler.. Arkadaşlara "Bu kanalın sahibi Mehmet Nazif Günal.. Yakından tanırım. Kimsenin parası kalmaz.. Biz de aç, muhtaç değiliz. Kanal sıkıntıda.. Burada birkaç kuruşa çalışanların maaşları bile zamanında ödenmiyormuş, sakın sıkıştırmayalım" dedim.. Öyle giderken, onlar bizi istemedi.. Şutlamanın yolu da bu, Hıncal'ın ilkeleri bilinince..
Defteri kapadık..
atv'nin yeni Genel Müdürü Adem Gürses kırk yıllık dostum.. Davet etti.. Konuştu Nebil.. "atv kana kan yarış içinde bir kanal.. Sizden prime time istemeyiz. Ama ilk yayına, Pazar sabahı 10.3011.00 arasında başlarsak olur. Tekrarını da hafta içinde hangi gece, kaça koyarsanız koyun o zaman" önerimizi iletti. "Tamam" demiş Adem..
Yaşamdan Dakikalar, atv'nin programı olarak başlamış, verilen sözler zamanın yönetimi tarafından tutulmayınca, birkaç hafta içinde TV8'e taşınmıştık.
Dileriz bu defa yuvada kalışımız devamlı olur.. Haydi hayırlısı!..