kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Romantika perdesi yeniden açılıyor

Bülent İPEK/MAGAZİN
Çağla Şikel ile Özgür Çevik'in başrol oynadığı 'Romantika' müzikali 24 Şubat'tan itibaren TİM Show Center'de ikinci kez perde açacak..
'Cennet Mahallesi' ve 'Görgüsüzler' dizilerinin 'Sultan'ı Çağla Şikel ile 'Yabancı Damat'ın 'Niko'su Özgür Çevik; 'Romantika' müzikaliyle yeniden sahneye çıkacak. İlk kez geçtiğimiz yıl seyirciyle buluşan 'Romantika', TİM Show Center'da 24 Şubat'tan itibaren tekrar izleyicisiyle buluşacak.

USTA OYUNCULAR VAR
Sezon sonuna kadar sahnelenecek olan 'Romantika'da; varlıklı bir ailenin Harvard mezunu oğlu ile çalgıcılıkla geçinen Roman bir ailenin güzel kızı Zarife'nin aşkı konu ediliyor. Eğlenceli müzikalde Çağla Şikel ve Özgür Çevik'in yanı sıra; Melek Baykal, Zeki Alasya, Tarık Pabuçcuoğlu, Şeyla Halis, Kazım Akşar, Sema Aybars, Buket Dereoğlu, Engin Akyürek, Ümit Yesin ve Veysel Diker gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

MARTTA BOSTANCI'DA
Hikaye ve projesi Türker İnanoğlu'na ait olan müzikali, Şakir Gürzumar yönetiyor. Eğlenceli müzikalde, ünlü balet Tan Sağtürk'ün koreografisi eşliğinde 16 kişilik bir dans topluluğu da sahne alıyor. 'Romantika' müzikali, önümüzdeki ay TİM Maslak'la birlikte Bostancı Gösteri Merkezi, Maltepe Yayla Sanat Merkezi ve Ankara Anadolu Gösteri Merkezi'nde de sahnelenecek.