kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yağmur benim mucizem değil ama Erez öyledir!

Özlem AVCI
Nisan ayında Yağmur Atacan'la nikah masasına oturacak olan Pınar Altuğ şu günlerde çok heyecanlı. 'Mucizeler Gecesi' adlı bir program ile ekranlara dönen güzel sunucu, hayatın ilginç sürprizlerle dolu olduğunu ve programdan sonra bunu çok daha iyi anladığını söylüyor.

* Televizyonda 'Mucizeler Gecesi' adlı yeni bir program sunmaya başladınız. Siz de mucizelere inanır mısınız?
İnanırım; hayatta böyle şeyler oluyor. Özellikle program başladıktan sonra mucizelere daha çok inanır oldum. Artık duyduğum, gördüğüm hiçbir şey beni şaşırtmıyor.

TÜRKİYE GÜZELİ MUCİZESİ

* Sizin hayatınızdaki en büyük mucize nedir?
Benim hayatımdaki en büyük mucizelerden biri Türkiye güzeli olmamdı. O olay hayatımın kırılma noktasıdır. İkinci mucize, koreograf Uğurkan Erez ile tanışmamdı. Ben Uğurkan'la Burak Hakkı sayesinde tanıştım ve kendisi bana çok babalık yaptı, gerçekten babam oldu. 'Çocuklar Duymasın' dizisinde rol almak da benim için bir mucizeydi. Çünkü o dizi kariyerimde çok farklı bir yere gelmemi sağlamıştır.

* Yaşadığınız mucizelerden birinden bahsetmeyi unuttunuz...
(Gülüyor) Yağmur bir mucize değil benim için. Ama o benim canım. Hayatıma bütün güzellikleri getiren, yaşamıma dahil olduğu günden beri beni çok değiştiren, mutlu eden, hayatımın tamamını alan biri Yağmur.
Haberin fotoğrafları