kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şırıngalı sapık yakalandı

Yeni Haber
Mersin'in Tarsus ilçesinde şırıngayla sülfirikasit atarak vatandaşlara zarar verdiği iddia edilen bir zanlı yakalandı. Zanlının tekstil işçisi iki genç kıza daha yakıcı madde attıktan sonra Mobese kameralarıyla görüntülendiği ve düzenlenen operasyonla yakalandığı belirtildi. Zanlı D.K. (28)'nın evli ve eşinin hamile olduğu öğrenildi...
"SALDIRILARIN MİNİ ETEKLE BİR İLGİSİ YOK"

Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, ilçede yaşanan şırıngayla yakıcı madde atılması olayının mini etekten kaynaklanmadığının ortaya çıktığını söyledi. Erguvan, "Zanlının ve ailesinin mutaassıp bir hayat tarzı yok. Zanlı da, ilk ifadesinde yaptıklarının mini etekle ilgisinin olmadığını açıklamıştır. Şırıngalı saldırıların mini etekle bir ilgisi yoktur" dedi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde şırıngayla yakıcı madde atarak vatandaşlara zarar veren zanlı yakalandı. Evli ve eşi hamile olan zanlı D.K. (28)'nın tekstil işçisi iki genç kıza daha yakıcı madde attıktan sonra mobese kameralarından elde edilen görüntülerle ele geçirildiği belirtildi.

Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, olayın kamuoyunda yer aldığı gibi mini etekten kaynaklanmadığının ortaya çıktığını belirterek, "Zanlının ve ailesinin mutaassıp bir hayat tarzı yok. Zanlı da, ilk ifadesinde yaptıklarının mini etekle ilgisinin olmadığını açıklamıştır. Şırıngalı saldırıların mini etekle bir ilgisi yoktur" dedi.

Zanlının bugüne kadar 6 kişiye şırıngalı saldırıda bulunduğunu belirten Erguvan, "Zaten bu olayı yaşayan iki kızımız okul üniformalı. Diğer bayanlar da pantolonlu. Alınan ilk intiba kişinin psikolojik problemli olduğu yönünde. Ailenin ve kendisinin de mutaassıp bir hayat tarzı yok. Herhangi olumsuz bir kaydı yok. Bir örgüt bağlantısı yok. Sadece bir fabrikada işçi olarak çalışıyor. Bu olayı psikolojik nedenlerle yaptığını söylüyor. Mobese kameralarına yakalanan zanlının eşgali belliydi. Zanlı, ekiplerin özverili çalışmasıyla Langen bulvarı 4111 sokak girişinde suçta kullanmış olduğu şırıngayla yakalandı" diye konuştu.