kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Pirinçli top top çorba

Et suyunu tencereye koyun, kaynayınca pirinç ve salçayı ilave edin. Kısık ateşte pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirin. Unu yağla kavurun, pişen çorbaya yavaş yavaş ilave edin. Kıyılmış maydanoz, karabiber ve nane koyarak servis yapın.

Malzemeler
*
4 su bardağı et suyu
* 1 çay bardağı pirinç
* 1 çorba kaşığı salça
* 2 çorba kaşığı un
* 2 çorba kaşığı margarin
* Tuz
* Karabiber
* Nane
* Kıyılmış maydanoz