kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
ŞİRİN SEVER

Tüketilen işim olsun özelim değil!

Klasik artık; pazar röportajı yine sığmadı sayfaya! Özcan Deniz'in daha anlatacakları vardı halbuki...

* Neden Özcan Deniz'in yanında kimse bir kadın görmüyor artık?
- Ben çok faal çalışan biriyim, her yıl mutlaka televizyonda, sinemada bir projem oluyor, albümlerim oluyor, sürekli konser veriyoruz. Zaten çalışan Özcan Deniz'in varlığı yeterince göz önünde ve ben bütün ilginin orada olmasını; tüketilen, yıpratılan şeyin o olmasını istiyorum ama teknik anlamda! Dizimde istediğiniz kadar yıpratın, 'beceremedi' deyin, 'kötü olmuş' deyin ama kişisel hayatım mümkün olduğu kadar geride dursun. Böylece enerjimi işime doğru dürüst verebileyim, gazetecilerle yan yana geldiğimde bol bol işimden gücümden bahsedeyim, ilişkim sağlıklı, ayakları yere basan bir şekilde devam etsin...

* Sağlıklı ve yere basan şekilde devam ediyor mu ilişkiniz peki?
- Bulursam devam edecek! (kahkahalar).

* Siz böyle görünmek istemedikçe 'gay' dedikoduları yapılıyor ama!
- Dedikoduya bakarsak herkes hakkında her şey söyleniyor.

* Şef Orhan Şallıel giriyor araya: Ben dünyada bir dolu gay'in de evlenip çocuk yaptığını biliyorum...
- Hocam beni yumuşatıyorsun ya...(kahkahalar)

* İnsanın hayatında birilerinin olması normal değil mi? Neden çekiniyorsunuz bundan?
- Çok samimi söyleyeyim; 6 yıl zaman zarfı içinde ciddi olabileceğine inandığım bir arkadaşlığım oldu, onu da gördünüz. (Mısırlı kız arkadaşından bahsediyor) Onun dışında olmadı. Ciddi bir ilişkim olduğunda herkes görür, hatta röportaja onunla da gelebilirim.

* Müzikle ilgilenirken oyunculuğu bırakıyorsunuz, rol keserken de müziği. İkisini yürütmek zor mu oluyor?
- Çok zor! Bir iş yaparken diğer kimliğimin onu gölgelemesini istemediğim için de ayırmaya özen gösteriyorum. Bir de oyunculuk yaparken 'Popüler şarkıcı ya, film çekmişler adama' denilsin, böyle hissedilsin istemiyorum.

* Bu sezon dizi teklifi gelmedi mi peki?
- Hayır, iki yıl müzik yapacağım kararı almıştım ben zaten...

YENİ ALBÜM YIL SONU
* Yeni albüm ne zaman?
- Orhan Şallıel'le başladığımız 'Kültür Köprüleri' projesini albümleştirme fikrimiz var. Solo albümümü de 2008 sonu ya da 2009 başı gibi düşünüyorum.

* 'Neredesin Firuze'nin devamı, 'Sarıkamış-Beyaz Hüzün' gibi film projeleriniz vardı...
- Hiçbir proje aklımıza düştüğünün hemen ertesi günü hayata geçmiyor tabii. Neredesin Firuze'nin devam hikayesi iki senedir aklımda; olgunlaştıktan sonra hayata geçecek. Orada galiba ben oynamayacağım, sadece projeyi yapmak istiyorum. Onun dışında şu an benim yazdığım çok önem verdiğim iki proje var, ki bu 10 yıldır hazırlanan bir şey. Bir tanesini belki bu yıl yaparım ama şu an detay veremem.

* Aksini iddia etseler de Mahsun Kırmızıgül'le iyi dostsunuz ama kıyaslıyorlar mutlaka ikinizi. Siz senaryo yazdınız o da yazdı, siz filmde oynadınız, o da oynadı. Ama Mahsun yönetmenlik yaparak sizi sollamış oldu mu bir parça?
- Şimdi ne desem insanların ağzı sulanacak, polemik olacak, o yüzden girmeyelim bu konuya. Bunu seninle başka bir platformda uzun uzun konuşalım, söz.