kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Garanti Bankasından yeni kredi kartı

Yeni Haber
Garanti Bankası, ''Bonus Platinum Card'' adıyla yeni bir kredi kartı hizmete sunacak...
Garanti Bankasından yapılan yazılı açıklamada, bankanın, Bonus Card ile American Express'in sunduğu hizmetleri birleştirdiği bildirildi.American Express logosuyla kullanıma sunulacak ''Bonus Platinum Card''ın, diğer Bonus Card çeşitlerine oranla daha yüksek seviyede bonus kazandırırken, tüm dünyada geçerli American Express ayrıcalıklarından da yararlandıracağı kaydedildi.

Bonus Platinum'un, Türkiye'de Garanti Bankasının 250 binin üzerindeki üye iş yerinde, yurt dışında ise milyonlarca American Express üye iş yerinde bonus kazanma ve taksit fırsatı sunacağı; American Expressin anlaşmalı olduğu mağaza, otel ve restoranda özel ayrıcalıklar ve indirimler sağlayacağı açıklandı.

Mevcut Bonus Card kullanıcılarının, ikinci kart olarak Bonus Platinum almak isterlerse, yıllık kart ücretini ''tek kart'' için ödeyecekleri bildirildi. Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, konuya ilişkin değerlendirmesinde, American Express ile işbirliklerinde 1 yılı geride bıraktıklarını, bu süre içinde 3 bireysel, 2 ticari kredi kartını kullanıma sunduklarını aktardı. Sezgin, ''Verimli işbirliğimiz, kredi kartı konseptini değiştiren ve kısa sürede Türkiye'nin en beğenilen kart programı haline gelen Bonus'un, American Express ayrıcalıklarıyla birleştiği Bonus Platinum Card ile devam ediyor. Ülkemizin en yaygın üye iş yeri ağına sahip olan ve alışverişlerde bonus kazandırarak bedava alışveriş fırsatı sunan
Bonus Card'a, American Express Card'ın özelliklerini eklemekten mutluyuz. Bonus Platinum, çok yakın zamanda ayrıcalıklı hizmet almak isteyen tüm tüketicilerin kartı olacak'' dedi.