kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şirket Haberleri

GÜLGÜN ŞEN
Türk Telekom'da e-fatura dönemi
TÜRK Telekom, yaptığı açıklama ile üzerinde çalışılan e-fatura projesinin Maliye Bakanlığı tarafından onaylandığını belirtti. Şirketin e-fatura sistemi ile yılda 4 bin 200 tonluk kağıt tasarrufu edeceği ve 100 bin ağaç dikeceği kaydedildi. Açıklamada, Türk Telekom'un Türkiye'de e-fatura uygulamasını başlatan ilk şirket olduğu vurgulanırken, her ay 23,5 milyon müşterisi için ikişer nüsha olarak bastırdığı faturaları elktronik ortamda göndereceği ve arşivleyeceği kaydedildi. Mart tarihli Türk Telekom faturalarının isteyen tüm müşterilere kağıt olarak değil, elektronik fatura şeklinde gönderileceği belirtilirken, faturalarını e-fatura almak isteyen müşteriler 444 1 444'ü araması yeterli olacak.

Ünlü tasarımcılar i-deco'da buluşacak
SİNE Fuarcılık'ın bu yıl ilkini gerçekleştireceği 'i-deco İstanbul' 6-9 Mart 2008 arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Tasarım ağırlıklı lüks dekorasyon ürünlerinin sergileneceği i-deco'yu 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Frame, Wallpaper, Living ETC, Interior Design, Elle Decor UK gibi dekorasyon dergilerinin editörlerinin yanı sıra dünyaca ünlü 30 tasarımcının davet edildiği fuar; Türkiye İhracatçılar Meclisi, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu, Mobilya Sanayicileri İhracatçıları ve İthalatçıları Derneği'nin desteğiyle gerçekleştirilecek.

İş dünyası için sertifika programı
İŞ
dünyasını 'sürdürülebilir kalkınma' konusunda karşılaşılabilecek olası tehdit ve fırsatlara hazırlamak için Boğaziçi Üniversitesi ve Bölgesel Çevre Merkezi REC Türkiye tarafından 'AB Katılım Sürecinde İş Dünyası İçin Sürdürülebilir Kalkınma Sertifika Programı' geliştirildi. Kayıtları başlayan sertifika programı Boğaziçi Üniversitesi Bebek yerleşkesinde 29 Mart-28 Mayıs 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitimlerdeki bazı ana başlıklar şöyle: AB çevre mevzuatı, çevre mevzuatının sanayi açısından zorlukları, çevresel yatırımların finansmanı, kredilendirilebilir projeler.
Haberin fotoğrafları