kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kısa Kısa Alışveriş

* Radisson Hotel'de iki kişilik akşam yemeği fiyatı 170 YTL. Günü otelde geçirenlere gümüş bileklik ve Goldaş'tan 100 YTL'lik hediye çeki verilecek.

* Hyatt Regency'de çiftler, 55 YTL karşılığında "Çikolatalı Aşk Bombası" pastası yaptırabilecek.

* Olivium Alışveriş Merkezi'nde sevgilisine en güzel aşk mesajını yazan üç çifte Redstar'dan hediye çeki verilecek.

* Aquarium Alışveriş Merkezi'nde Ahmet Selçuk İlkan, çiftlere 4 kişilik orkestrası ile mini bir konser verecek.

* Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın, "Deniz Kaplumbağalarını Yaşatan Sevgililer Günü Hediyeleri" kampanyasıyla, sevgili için deniz kaplumbağası evlat edinilebilir.

* Lösemili Çocuklar Vakfı'nda lösemili çocukların anneleri tarafından hazırlanan hediyeler bir alternatif oluşturabilir.

* Sevgililer Günü için YKM'den seçilecek hediye ile çiftler, Paris'te tatil fırsatı yakalayabilecek. 100 YTL ve üzeri alışveriş yapan 4 talihli, çift kişilik Paris seyahati kazanacak.

* İnternetten satış portalı hemalhemsat. com, 14 Şubat için sitesinde özel helikopter turunu satışa çıkardı. 1 YTL'den başlayan açık arttırma sonucunda üç çifte 20 dakika sürecek helikopter turu olanağı sunulacak.

* Estore'un Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırladığı 'Sen ve Ben' yüzüğü, 18 ayar beyaz altından üretildi. Yüzük 289 YTL fiyatla satılıyor.

* Astoria Alışveriş Merkezi'nde akşam saatlerinde "Nostalji Konserleri" düzenlenecek. Astoria'da çiftlere dans workshop'ları da yapılacak.

* Sumak XL Fashion'da Sonbahar- Kış Koleksiyonu, Sevgililer Günü'ne özel olarak yüzde 50 indirimli ve 8 taksitle satılacak.