kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘Parmaklıklar Ardında’da bir cezaevindeki kadın mahkumların başlarından geçenler anlatılıyor.

'Parmaklıklar Ardında' oyuncu yetiştiriyorlar

İlhan DEMİRCİOĞLU
atv'nin 'Parmaklıklar Ardında' adlı dizisinde ünlü isimlerin yanı sıra, Sinop ve Samsun'da tiyatroculuk yapan 200'ü aşkın amatör oyuncu da rol alıyor. Yönetmen Hakan Gürtop, bu amatörler arasından büyük yıldızlar çıkabileceğine inanıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Parmaklıklar Ardında' oyuncu yetiştiriyorlar
atv'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Parmaklıklar Ardında'nın Sinop'ta yapılan çekimleri son sürat devam ediyor. Yolları bir hapishanede kesişen bir grup kadın mahkumun öyküsünü anlatan dizi Serra Yılmaz, Selda Alkor, Devin Özgün Çınar, Özlem Düvencioğlu ve Yelda Reynaud gibi yetenekli oyuncuları bir araya getiriyor.

GÜNDE 30 YTL PARA

Dizide bu deneyimli kadronun yanı sıra, Sinop ve Samsun'da tiyatroculuk yapan 200'den fazla amatör oyuncu da rol alıyor. Dizinin yönetmeni Hakan Gürtop bunun nedenini şu sözlerle açıklıyor: "Dizide şu ana kadar 200'ün üzerinde yerel sanatçıya rol verdik. Bu, böyle devam edecek. Bu arkadaşlarımız günde 30 YTL para alıyor ve böylece aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Ben geçmişte yaptığım işlerde de gönüllü sanatçılarla çalışmış ve onları çok iyi dizi oyuncuları haline getirmiştim. Yine çok yetenekli oyuncular keşfedeceğimden eminim..." 'Parmaklar Ardında'nın Almanya ve Avusturya'da 6-7 yıl oynadığını ve amaçlarının bu rekoru kırmak olduğunu belirten Gürtop, ekliyor:

MEKTUP YAĞIYOR

"Dizimizin yoğun ilgi görmesini bir Türkiye gerçeğini beyazcama yansıtmamıza bağlıyorum. Türkiye'nin dört bir yanından bayan mahkumlar bize hayat hikayelerini anlatan mektuplar yolluyor. Biz de bu hikayeleri dizimizin senaryosuna ekliyoruz. Gördüğümüz ilgiden memnunuz. "