kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kaş yapayım derken göz çıkarttılar!

Her zaman bakımlı ve güzel görünebilmek için ellerinden geleni yapan ünlü yıldızlar, bazen işi biraz fazla abartıyor. Life&Style dergisi, yanlış makyaj uygulayan ünlü kadınları seçti..
Kalıcı olmayan ruju dişlerine bulaşmış
Çoğu zaman kırmızı ruju tercih eden Paris Hilton, gece ilerleyen saatlerde içkinin etkisiyle dudaklarındaki tehlikeyi unutmuş ve rujunu dişlerine bulaştırmış.

Yüzü una bulanmış gibi
Amerikalı ünlü aktris Kerry Washington, burnundaki fazla pudrayla yüzünü una bulaştırmış gibi görünüyor. Makyajını tazelemek isterken pudrayı fazla kaçıran Washington, aynaya bakmamanın cezasını çekiyor.

20 yaş daha yaşlı duruyor
Hollywood'un en güzel kadınlarından olan Jennifer Lopez yaptığı yanlış makyajla, 20 yaş daha yaşlı görünüyor. Üst üste uygulanan fondöten ve pudra, kuruyan cildini iyice germiş ve çizgileri belirginleştirmiş.

Eski moda ve abartılı
Çiçeği burnunda anne Christina Aguilera, hem günlük hem de gece makyajında genellikle aynı tarzı tercih ediyor. Kalınca çekilmiş siyah eyeliner ve kalemle belirginleştirilmiş dudaklarıyla ünlü şarkıcı, çok demode görünüyor.

Bronzlaştırıcıyı fazla kaçırmış
Güzelliği ve yeteneğiyle yapımcıların gözdesi olan ünlü aktris Scarlett Johansson'ın yüzünde bir hata olmasa da, biraz dikkatlice bakıldığında boynundaki renk farkı göze çarpıyor. Bronzlaştırıcı kremi boynunda biraz aşırıya kaçırarak süren Johansson, boynu ve yüzündeki renk uyumsuzluğundan habersiz gibi görünüyor.

Oyuncak bebeklere benziyor
Geçtiğımiz günlerde Paris'te bir moda çekimini için bu ağır makyajı uygulayan Spice Girls grubunun yıldızı Victoria Beckham, bu yapay görüntüsüyle güzellik uzmanları tarafından oyuncak bebeklere benzetildi. Uzmanlar Beckham'ın makyajını," Özellikle gözaltlarına uygulanan fazla kapatıcı, kırışıklıkları kapatmak yerine daha da öne çıkarmış" diye yorumladı.
Haberin fotoğrafları