kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aşk benim için huzur, sükûnet ve bölüşmektir

12.01.2008
- Aşk ne demek sizin için?
- A.M.D:
Bizim 11 yıldır yaşadıklarımız, o mutlu aile ortamı, çocuklarımız, bunlar hayatımız ve aşkımız. Eğer evinizde huzurlu değilseniz zaten sevgi de yoktur, aşk da. Aşk benim için huzur, sükûnet ve bölüşmektir.

- Bunu ne bozar?
- A.M.D:
Bunu anlayışsızlık bozar. Ben anlayışlı insanları seviyorum. Bütün dünyada, insanların birbirlerini anlamadıkları için kavga ettiklerini düşünüyorum. Önyargısız bir hayat isterdim.

- Önce aileniz mi gelir, Beyoğlu mu?
- A.M.D: Belediye başkanı olmadan önce bu soruya önce 'İşim,' derdim ama şimdi, insanlarla iç içe çalıştıktan sonra önce 'Ailem,' diyorum. İşin aile tarafı yoksa, hiçbir şeysiniz, siz yoksunuz demektir.

- Kaç kardeşsiniz?
- A.M.D:
Dokuz kardeşiz. Ben baştan üçüncüyüm. Yedi kız, iki erkek. Ben de üç-dört çocuğum olmalı diye düşünüyorum.
- F.D: Bir çocuk daha istemiyorum çünkü ben daha farklı bakıyorum. Çocukların her şeyi beni üzüyor. Okulları, hastalıkları, kafamı acayip yoruyorum.

- Neden Florya'da yaşıyorsunuz, güvenlik açısından mı?
- A.M.D: Bizim burada oluş sebebimiz çocuklarımız. Parka gitmeye, dolaşmaya ihtiyaçları olduğu için burada yaşıyoruz. Bahçe en önemli şey.

- Beyoğlu'nda yaşayan çocuklar için ne zaman bahçeler, parklar olacak?
- A.M.D: Beyoğlu'nda inanılmaz bir park ve bahçe yapma çalışmamız var. Çok geniş parklar, bahçeler yapıyoruz Kasımpaşa'nın içinde.