kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Öğrencilerden Şafak Sezer'e anlamlı plaket

Emin AVANES/İnternet Sevisi
Sinema filmi 'Kutsal Damacana' ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Şafak Sezer Marmara Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Murat Eğitim Kurumları'nın desteğiyle düzenlenen buluşmada Sezer'e, Marmara Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri, "Yılın En İyi Komedyen Yazarı" plaketi verdi.

Murat Eğitim Kurumları ve Marmara Üniversitesi Öğrenci Kulüplerinin ortaklaşa düzenledikleri "Şafak Sezer Sizlerle Buluşacak" etkinliği geçengün, Dr. İ. Üzümcü Konferans salonunda gerçekleştirildi. Marmara Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgisini çeken etkinlikte Şafak Sezer, izleyenleri adeta gülmekten kırıp geçirdi.

Sezer üniversiteyi sevdi
Yaklaşık 600 kişilik salonda yer bulamayan bazı öğrenciler ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Sezer, salonda öğrencilerle sohbet ederken diğer taraftan, şimdiye kadar rol aldığı film ve projelerle, şu anda gösterimdeki filmi "Kutsal Damacana"dan kesitler projeksiyonda gösterildi. Üniversitede olmaktan ve üniversite öğrencileri ile sohbet etmekten büyük bir keyif aldığını belirten Sezer, yakında çalışmalarına başlayacağı ve Yeşilçam'ın seyirciyi gözyaşına boğan dramalarını ti'ye alan bir komedi filmi hazırlığı içinde olduklarını söyledi.
Haberin fotoğrafları