kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Galliano, koleksiyonuna 14. ve 15. yüzyılda donan, İngiltere'deki Thames Nehri üzerinde kurulan panayırdan esinlenerek 'Ice' (Buz) adını vermiş.

Galliano yine şov yaptı

Her defilesini görsel bir şova dönüştüren İngiliz modacı John Galliano, Paris Moda Haftası'ndaki defilesiyle yine dikkatleri çekti. 2008 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu'nu tanıtan Galliano'nun defilesinde modeller de çarpıcıydı!..
Mezuniyet tezi olarak hazırladığı kıyafetleri satarak iş hayatına giren İngiliz asıllı John Galliano, Christian Dior'a özel hazırladığı ve kendi adını taşıyan tasarımlarla dikkat çekiyor. Yenilikçi ve deneyci kişiliğiyle moda dünyasında öncü olan Galliano, her defilesini tiyatro tadında bir şova dönüştürmeyi seviyor.

PLANI SEVMİYOR
Geçtiğimiz cuma, Paris Moda Haftası kapsamında 2008 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu'nu tanıtan Galliano, koleksiyonunda canlı renklere yer verdi. Tahminlerde bulunmanın ve plan yapmanın kendisinde stres yarattığını belirten John Galliano, "Düşünürken uygulamak yaratıcılığımı destekliyor. Bu benim en büyük özelliğim" diyor.
Haberin fotoğrafları