kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Eda Taşpınar

Güzel bacaklara booties yakışır

Kadınlardan büyük ilgi gören booties' olarak adlandırılan kısa botlar, uzun ve güzel bacaklılara yakışıyor..
Kuşkusuz bu yılın en ilginç moda parçalarından biri, 'booties' olarak adlandırılan bilekte biten botlar oldu. Bundan birkaç yıl önce son derece itici bulunan booties'lere artık hemen her kadının ayağında rastlamak mümkün. Klasiğinden en çılgınına, puanlısından fermuarlısına kadar her çeşit booties giymek çok moda.

ÇIPLAK BACAĞA...
Ama sırf moda diye bu ilginç ayakkabıları giymek, moda kurbanı olma riskini de göz önüne almak anlamına geliyor. Çünkü ne yazık ki booties'ler sadece ve sadece ince, uzun ve kusursuz bacaklara yakışıyor. Çıplak bacağa giyilen booties'leri pantolonun ya da jean'in altına giymek hiçbir anlam taşımıyor. Çünkü bu kısa botlar sadece etek ve elbiselerin altında kendisini gösterebiliyor.

ÜNLÜLER TANITTI
Her zamanki gibi booties modasında da başrolü ünlü isimler çekti. Dünyada, Paris Hilton'dan Naomi Watts'a, Türkiye'de Mine Kalpakçıoğlu'ndan Eda Taşpınar'a kadar pek çok ünlü kadın çeşit çeşit booties'leriyle bu ilginç modanın yayılmasına öncülük ettiler. Özellikle Deniz Berdan, bu yıl davetlere, çeşit çeşit booties'leriyle katıldı. Tabii kısa botlar bu kadar gözde olunca hemen her marka da bu yılki koleksiyonunda booties'lere bolca yer verdi. Özellikle de Christian Louboutin, booties seven kadınların bir numaralı tercihi oldu. Deniz Berdan'ın ayağında da sıkça görülen zımbalı Louboutin, hemen herkesten büyük ilgi gördü. Bakalım, bu ilginç ayakkabıların modası önümüzdeki yıl da devam edecek mi?
Haberin fotoğrafları