kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jamie Lynn'e yakın kaynaklar, annesinin en başından beri Casey Aldridge'yle ilişkisinin boyutlarını bildiğini iddia ediyor.

İkiside annesinin kurbanı oldu

Son aylarda Britney Spears'ın başına gelen talihsiz olayların ardından 16 yaşındaki kardeşi Jamie Lynn'in hamile kalmasıyla tüm gözler anneleri Lynne'e çevrildi. Ünlü şarkıcının ailesi ve yakın çevresi skandalların tek suçlusu olarak anne 'Spears'ı görüyor..
Britney Spears'ın 16 yaşındaki kız kardeşi Jamie Lynn, geçtiğimiz günlerde OK! dergisine yaptığı açıklamayla şok etkisi yarattı: Genç kız hamileydi! Bir süredir 18 yaşındaki Casey Aldridge'le birlikte olan Jamie Lynn'in, bebeğinin de Aldridge'ten olduğu iddia edildi.

PARA DÜŞKÜNÜ ANNE

Yıllardır şöhretli ablasının gölgesinde kalan Jamie Lynn, annesi Lynne Spears tarafından çok ihmal edildi. Bu süreçte Britney Spears da kardeşine hiç iyi örnek olmadı. Düzensiz hayatı, alkole olan düşkünlüğüyle tanınan Britney, kendi sorunlarıyla uğraşmaktan kardeşiyle hiç ilgilenmedi. Tüm aile, tek suçlu olarak ise anne Spears'ı gösterdi. Üstelik bir de Lynne Spears'ın, Jamie Lynn'i OK! dergisine hamile olduğunu itiraf etmesi için ikna ettiği ve derginin verdiği 1 milyon doları da kendisinin aldığı söylendi. Öte yandan kızlarının bu duruma gelmesinde kendi suçu olduğunu kabul etmeye yanaşmayan Spears, yakın çevresine "Onlar şöhretin kurbanı oldu" diye dert yanıyor. Geçtiğimiz haftalarda ebeveynlik üzerine bir kitap çıkaran ve şöhretli bir annenin çocuklarını nasıl yetiştirmesi gerektiğini anlatan Lynne Spears'ın, verdiği tavsiyelerin hiçbirini özel hayatında uygulamadığı kulaktan kulağa yayılıyor.

BRITNEY
HAMİLELİK YAŞI:
23
EĞİTİM: Mississippi Parklane Akademisi'ni yarım bıraktı.
KAZANÇ: 100 milyon dolardan fazla geliri var.
KIZKARDEŞİ HAKKINDA: "Jamie Lynn'le çok gurur duyuyorum, pırıl pırıl bir kız."

JAMIE LYNN

HAMİLELİK YAŞI: 16
EĞİTİM: Eğitimine evden özel ders alarak devam ediyor.
KAZANÇ: Sadece OK! dergisinden 1 milyon dolar aldı.
KIZKARDEŞİ HAKKINDA: "Ablam bana bir armağan, aklına hayranım."
Haberin fotoğrafları