kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kubilay’ın eski ve yeni hali arasında pek fark yok!

90'ların top modeli sahaya geri döndü

2000 yılında modelliğe veda eden 36 yaşındaki Korel Kubilay, "Aslında ben hep vardım" dedi ve ekledi: Heidi Klum 42 yaşında modellik yapıyorsa ben neder yapmayayım?..
Yaklaşık 8 yıl önce modellik kariyerine veda eden 36 yaşındaki Korel Kubilay, mesleğine dönüş yaptı. 90'lı yılların top modeli Kubilay, "Hollywood'da doğsaydım, dünyanın en önemli modellerinden biri olurdum" dedi.

ASLINDA HEP VARDIM
Korel Kubilay, podyumdan elini eteğini çektiği dönemde neler yaptığını Esquire dergisine anlattı: "İki buçuk yıl Mango'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazasında mağaza müdürlüğü yaptıktan sonra, Levis'ta beş yıl perakende satış koordinatörü olarak çalıştım. Aslında, aklım her zaman modellik ve oyunculuktaydı. Arada bir defilelere çıkıp, ruhumu düzeltiyordum..." "36 yaşındayım ama fiziğim hâlâ modelliğe elverişli" diyen Kubilay, şöyle devam etti: "Aslında ben hep vardım ama her işi kabul etmiyordum. Heidi Klum 42 yaşında modellik yapıyorsa ben neden yapmayayım ki? Genetik mirasımı niye kullanmayayım?"

BENİ ÖRNEK ALSINLAR
Kendisini 'elmas misali' değerli bir kadın olarak tanımlayan Korel Kubilay, şunları söyledi: "Günümüz modellerine nispet yapmak değil örnek olmak durumundayım. Onlar da isterlerse, 36 yaşlarına geldiklerinde benim gibi bir fiziğe sahip olabilir. Tek yapmaları gereken, kendilerine özen göstermek ve saygı duymak..."
Haberin fotoğrafları