kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Doğal halleriyle tanımak zor!

Yıldızlar, kırmızı halıda veya davetlerde, gözalıcı görüntüleriyle dikkat çekiyor. Oysa saatlerce kameralara ve objektiflere güzelliklerinden zerre kadar bir şey kaybetmeden gülümseyen ünlülerin, günlük hayatlarında bu hallerinden eser yok. Onlar da markete giderken veya spor yaparken, bir yıldızdan çok sıradan biri gibi görünüyor. In Touch dergisi güzellik editörleri de "Makyaj her kadının üzerinde harikalar yaratır" diyor.

*Amerika'nın en çok beğenilen kadınları arasında başı çeken ünlü şarkıcıoyuncu Jessica Simpson, gözaltı torbalarını kapattığı anda çok daha iyi görünüyor.

*18 yaşında olmasının verdiği avantajla makyaja çok gerek duymayan Hayden Panettiere, bakımlı haliyle yine de iyi.

*Günlük hayatında makyaj yapmayı sevmeyen Sienna Miller, pürüzsüz olan cildine biraz renk kattığında bambaşka biri oluyor.

*Angelina Jolie'nin doğal güzelliği tartışılmaz ama birkaç fırça darbesinden sonra nasıl değiştiğini gözardı etmemek gerekiyor.

*'Sex and the City' dizisinin yıldızı Sarah Jessica Parker, dağınık saçları ve makyajsız yüzüyle bir yıldızdan çok daha farklı görünüyor.

*Bakımlı saçlar, parlak bir cilt ve özenli göz makyajı Spice Girls üyesi ünlü şarkıcı Melanie Brown'a kesinlikle çok yakışıyor.

*CoverGirl kozmetik markasının yüzü olan Rihanna, doğal haliyle hayal kırıklığı yaratıyor. Ama kırmızı halıda görenleri büyülüyor.

*Ünlü model Heidi Klum'un kuafördeki bu hali, makyajlı halinden çok farklı.
Haberin fotoğrafları