kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

LOST hayranlarına kötü haber

Yeni Haber
Hollywood'taki metin yazarları ve senaristlerin grevi, Amerikan televizyon dizisi meraklılarına karanlık günler yaşatıyor. ..
CSI, Grey's Anatomy, Heroes gibi dizilerinin meraklıları da, geçen haftaki bölümlerden sonra bu keyiflerine veda etti. Üç popüler dizinin de elde hiçbir hazır senaryosu kalmadığı için yayınları bitti.
"Desperate Housewives,", "House," "Lost," ve "24" karanlığa gömülen diğer bazı çok seyredilen diziler. Bu hafta bazı büyük stüdyoların düzinelerce yazarla kontratlarını iptal etmeleri de, bu dizilerin büyük bölümünün bahar aylarında yeniden ekrana gelmesini uman seyircileri hayal kırıklığına uğratacak. Çünkü, kontratların iptal edilmesi, söz konusu programların gelecek yılki yayınlarını da tehlikeye soktu.

Birçok televizyon meraklısının, "prime time" yayınlarının sürekli, tekrar bölümlerden oluşması üzerine, televizyon seyretme alışkanlığında değişiklikle oluşmaya başladı. Gazetelere konuşan Amerikalılar, internete yönelmeye başladıklarını ifade ediyor. Syracuse Üniversitesi popüler kültür uzmanı Profesör Robert Thompson, kontrat iptallerinin ve grevin yaz aylarında da devam etmesi halinde, "televizyona bakışta büyük değişimler yaşanabileceğine" dikkat çekiyor.